Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Μειώνονται πανευρωπαϊκά οι πωλήσεις κτηνιατρικών αντιβιοτικών
Αποδοτικά κρίνει ο ΕΜΑ τα μέτρα για τη συνετή χρήση φαρμάκων στα ζώα
Απόφαση-έκπληξη για τους φαρμακοποιούς από την GlaxoSmithKline
Αντιδρούν οι φαρμακευτικοί σύλλογοι Λέσβου και Κρήτης


Η INC Research/Inventiv Health γίνεται Syneos Health

12/1/2018 1:42:44 μμ
Η νέα ονομασία σηματοδοτεί τη σημαντική συγχώνευση των δύο εταιρειών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η INC Research/InVentiv Health ανακοίνωσε την αλλαγή της ονομασίας της σε Syneos Health.

Περισσότερα από 21.000 κορυφαία στελέχη σε 110 χώρες, εξειδικευμένα στην κλινική έρευνα και την εμπορική ανάπτυξη, ενώθηκαν κάτω από αυτή τη ονομασία, που σηματοδοτεί τη σημαντική συγχώνευση των δύο εταιρειών: μιας εταιρείας κλινικών ερευνών (CRO) και μιας εταιρείας παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνίας στον κλάδο υγείας.


Με σκοπό τις σύγχρονες ανάγκες του κλάδου υγείας, η Syneos Health είναι ένας πλήρως ολοκληρωμένος και καθετοποιημένος οργανισμός, που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στις φαρμακευτικές εταιρείες, στις ενώσεις ασθενών, στα νοσοκομεία και τις κλινικές, στους θεσμούς υγείας και φαρμάκου καθώς και στους επαγγελματίες υγείας.


Τη Syneos Health εκπροσωπεί στην Ελλάδα και την Κύπρο η Alpha Public Relations, με εξειδίκευση 30 και πλέον χρόνων στο Health Communications, Medical Marketing & Sales Solutions (ενημέρωση Ε.Υ. και παραγγελιοληψία) προς όλα τα κοινά (ιατρούς, φαρμακοποιούς, ενώσεις ασθενών, ευρύ κοινό, αλλά και κυβερνητικές αρχές).


Η λέξη Syneos επικοινωνεί την αξία του συγχρονισμού των κλινικών και εμπορικών δυνατοτήτων για την επιτάχυνση της απόδοσης των projects των πελατών, η ονομασία προέρχεται από τη λέξη «νεο» , σηματοδοτώντας μια νέα προσέγγιση στον κλάδο της υγείας, ενώ η παλέτα των χρωμάτων είναι ένα έντονο πορτοκαλί δείχνοντας το τολμηρό όραμα της εταιρείας.


Ο Alistair Macdonald, διευθύνων σύμβουλος της Syneos Health δήλωσε: «Η Syneos Health εκφράζει την αξία μας, η οποία είναι η ικανότητά μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις και να δημιουργούμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας, ώστε να αναπτύξουν και να εισάγουν στην αγορά τις θεραπείες και τα προϊόντα τους. Το μοντέλο μας, αυτό της βιοφαρμακευτικής επιτάχυνσης (Biopharmaceutical Acceletation), που επιτρέπει στους ειδικούς στις κλινικές έρευνες και την εμπορική επικοινωνία να λειτουργούν και να εργάζονται ταυτόχρονα και συγχρονισμένα, είναι μοναδικό στη φαρμακευτική βιομηχανία και από αυτό το φιλόδοξο όραμα γεννήθηκε η Syneos Health».


Η Καίτη Αντωνοπούλου, διευθύνουσα σύμβουλος της Alpha Public Relations, επεσήμανε ότι: «το νέο μας σχήμα καθώς και η φιλοσοφία του είναι πλέον με τέτοιο τρόπο δομημένο, ώστε να διευκολύνει τη διεπιστημονική προσέγγιση και την προώθηση σχεδίων και προγραμμάτων για όλα τα κοινά-στόχους με μεγαλύτερη ταχύτητα και σχετικότητα. Πιστεύουμε ότι αυτή η απόδοση θα δημιουργήσει εξοικονόμηση χρημάτων για τους πελάτες μας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο νέο οδηγό που κυκλοφορεί από την ομάδα του "Health Daily"
Από το European Institute of Innovation & Technology (EIT Health)


Σχετικά άρθρα

Γνωρίστε όλες τις δράσεις των Συλλόγων Ασθενών!
Στο νέο οδηγό που κυκλοφορεί από την ομάδα του "Health Daily"
Ελληνική start-up βραβεύεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Από το European Institute of Innovation & Technology (EIT Health)
Εθνικό Μεταμοσχευτικό Κέντρο δημιουργείται στην Ελλάδα
Με δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση