Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η GSK στον επετειακό 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2023

16/11/2023 10:18:13 μμ
Έστειλε το μήνυμα ότι άσθμα και αθλητισμός «πάνε μαζί»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Στο πλαίσιο της εκστρατείας «Act Don’t React» και της δράσης «Κάνουμε Βήματα - Σκοράρουμε στο 'Ασθμα», οι εργαζόμενοι της GSK Ελλάδος συμμετείχαν στον 40ό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας 2023 και στους αγώνες δρόμου 10χλμ και 5χλμ. στις 11-12 Νοεμβρίου. 


Μαζί τους ήταν και ο Κώστας Τσαρτσαρής, πρώην Διεθνής Καλαθοσφαιριστής & Υπεύθυνος Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και ένας εκ των πρεσβευτών της δράσης «Κάνουμε Βήματα - Σκοράρουμε στο 'Ασθμα», καθώς και 100 δρομείς που ανταποκρίθηκαν πρώτοι στην πρόσκληση της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να «προσφέρουν» τα βήματά τους και να τα «προσθέσουν» σε αυτά των εργαζομένων της GSK Ελλάδος για καλό σκοπό.

Έτσι, διανύθηκαν συνολικά περισσότερα από 1.203.485 βήματα, για το άσθμα.


Ο Σταύρος Οικονόμου, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Ειδικών Νοσημάτων της GSK Ελλάδος, δήλωσε: «Μας δόθηκε η ευκαιρία να περάσουμε το μήνυμα πως το άσθμα δεν χρειάζεται να γίνει εμπόδιο στην καθημερινότητα του ασθενή, εφόσον το ελέγχει σωστά, σε στενή επαφή και συνεργασία με τον ειδικό ιατρό». 


Η δράση «Κάνουμε Βήματα – Σκοράρουμε στο 'Ασθμα», περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ενεργειών, τα συνολικά αποτελέσματά της οποίας θα ανακοινώσει ο Καθηγητής Πνευμονολογίας και Πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, Στέλιος Λουκίδης, το Δεκέμβριο σε Πανελλήνιο Πνευμονολογικό Συνέδριο.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με το μήνυμα: «Η ψωριασική νόσος δεν είναι μεταδοτική, η ευαισθητοποίηση όμως είναι!»
Σύμφωνα με έρευνα στο ERJ Open Research του Ευρωπαϊκής Αναπνευστικής Εταιρείας


Σχετικά άρθρα

Amgen: Εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη στην παραγωγή φαρμάκων
Επεκτείνοντας τη συμφωνία της με την Amazon
Διπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα Circular Economy Awards 2023
Διακρίθηκαν οι πρακτικές της για την κυκλική οικονομία
Τα πιο κερδοφόρα φάρμακα το 3ο τρίμηνο του 2023
Και οι δύο εταιρείες που σημείωσαν σημαντικές μειώσεις στις πωλήσεις τους