Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η ELPEN γιόρτασε τα 60 χρόνια της στη Διεθνή Έκθεση CPhI 2025

5/11/2025 3:18:39 μμ
Και ανακοίνωσε ότι εξάγει το 80% της παραγωγής της
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ELPEN συμμετείχε για 16η συνεχόμενη χρονιά στη Διεθνή Έκθεση CPhI που πραγματοποιήθηκε στις 28-30/10 στη Φρανκφούρτη. Η διοίκηση και στελέχη της εταιρείας, σε ένα υπερσύγχρονο περίπτερο, πραγματοποίησαν συναντήσεις και ενημέρωσαν για τα καινοτόμα προϊόντα της ELPEN εκατοντάδες επιχειρήσεις του κλάδου.

 

Η ELPEN κλείνει 60 χρόνια παρουσίας, φτάνοντας το ελληνικό φάρμακο παντού. Μέσα από την ολοένα και ισχυρότερη εξαγωγική της δραστηριότητα, η εταιρεία εξάγει το 80% της παραγωγής της σε περισσότερες από 90 χώρες, ενώ παράλληλα λειτουργεί θυγατρικές εταιρείες στη Γερμανία (ELPEN Pharma GmbH) και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ELPEN Middle East Africa). Το ορόσημο αυτό των 60 ετών γιόρτασε η εταιρεία με πελάτες και συνεργάτες της σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της έκθεσης.

 

Ο Λευτέρης Τρύφων, Chief Operating Officer της ELPEN σημείωσε: «Το 2025 είναι η πρώτη χρονιά που οι πωλήσεις της ELPEN στο εξωτερικό ξεπέρασαν τις πωλήσεις στο εσωτερικό, καθώς την τελευταία διετία έχουν αυξηθεί κατά 300%. Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και μονάδες R&D, ενώ παράλληλα ενισχύουμε με νέες προσλήψεις το ανθρώπινο δυναμικό της ELPEN, το οποίο συμβάλει διαχρονικά στην επιτυχία μας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Δημιουργώντας δύο αίθουσες STEM σε σχολεία της Θράκης
Ξεκαθαρίζει ότι οι φαρμακοποιοί ουδέποτε επιδίωξαν να διαθέσουν παιδιατρικά εμβόλια άνευ συνταγής






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ: Νέα διάκριση στα «Διαμάντια» της ελληνικής επιχειρηματικότητας
Το βραβείο παρέλαβε ο αντιπρόεδρος του Ομίλου, Στέλιος Λιάπης
Η UNI-PHARMA αναδείχθηκε True Leader
Βρίσκεται ανάμεσα στις 105 πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ICAP CRIF
Johnson & Johnson: Συνεργασία με την ηθοποιό Naomi Watts
Στέλνουν το μήνυμα ότι η εξέταση των ματιών είναι η απόλυτη κίνηση αυτοφροντίδας
Η Merck διεξάγει Innovation Cup 2026
Μια μοναδική εμπειρία εκπαίδευσης και καινοτομίας