Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η ΕΦΕ κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

4/1/2017 11:14:12 πμ
Θα ανακηρύξει Επίτιμο Εταίρο της τον Διονύση Φιλιώτη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo




 

Την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιεί η Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρία (ΕΦΕ) τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017.


Στο πλαίσιο της φετινής εκδήλωσης, το ΔΣ της ΕΦΕ αποφάσισε ομόφωνα την απονομή τιμητικής διάκρισης και ταυτόχρονα την ανακήρυξη του τ. Προέδρου του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ), Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της φαρμακευτικής εταιρείας Φαρμασέρβ – Λίλλυ, Προέδρου του φαρμακευτικού φόρουμ του ΕΒΕΑ, EphForT, αλλά και φαρμακοποιού και μέλους της ΕΦΕ, κου Διονύσιου Φιλιώτη σε Επίτιμο Εταίρο της ΕΦΕ, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στη φαρμακοβιομηχανία και στο εγχώριο επιχειρείν, καθώς και τη συμβολή της εταιρείας του στην ελληνική οικονομία. Η ανακήρυξη Επίτιμων Εταίρων της ΕΦΕ γίνεται με απόφαση του ΔΣ της εταιρείας βάσει του άρθρου 3 του καταστατικού της.


Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί από την Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία (ΕΦΕ), όπως κάθε χρόνο, σε συνεργασία με την εταιρείαUNI-PHARMA ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΑΒΕΕ, αριστείο στην εφαρμοσμένη Φαρμακευτική Τεχνολογία με υποτροφία «ΚΛΕΩΝ ΤΣΕΤΗΣ». Για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 την υποτροφία θα λάβει η υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Κωνσταντίνα Σουλελέ. Η απονομή θα πραγματοποιηθεί παρουσία της Προέδρου του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη (Ο.Φ.Ε.Τ.UNI-PHARMA S.A. & INTERMED S.A.), κας Ιουλίας Τσέτη.


Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 20:00 μ.μ., στον χώρο του "Collage Athens”, στην οδό Καπνικαρέας 3 & Ερμού στο κέντρο της Αθήνας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Απέσπασε το Βραβείο «Ανάπτυξης & Επενδύσεων»
Εισήγηση του Σπ. Κίντζιου στο Health Nexus Forum 2026






Σχετικά άρθρα

InterMed: Απέσπασε δύο διεθνείς διακρίσεις για τις καμπανιές της
Αφορούν το Luxurious SunCare Sun Protection Drops SPF50+ και το The Skin Pharmacist Caffeine Eye Serum
Haleon: Νέα καμπάνια για το Panadol προωθεί την επιστημονική καθοδήγηση
Με τίτλο: «Μην παίζεις με τον πόνο σου»
Opella: Μεγάλη επένδυση $70 εκατ. στα προβιοτικά
Εγκαινιάζει νέα υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής για το σκεύασμα Enterogermina στο Μεξικό