Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η DEMO στηρίζει τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ Α.Ο. Τρίπολης

25/4/2023 12:54:44 πμ
Καλύπτοντας τις ανάγκες της ομάδας για μεταφορές, σίτιση, ένδυση και προμήθεια εξοπλισμού προπόνησης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η DEMO για ακόμη μία χρονιά βρίσκεται ως χορηγός στο πλευρό του Αθλητικού Συλλόγου «ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. Τρίπολης», ενός εκ των πιο ιστορικών σωματείων της Αρκαδίας.

Συνεπής στη δέσμευσή της για υπεύθυνη παρουσία στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιείται και στην προώθηση του αθλητικού ιδεώδους, η εταιρεία στηρίζει τον Αθλητικό Σύλλογο και τη συμμετοχή της ομάδας στις εθνικές διοργανώσεις, συμβάλλοντας στην κάλυψη των αναγκών της για τις σχετικές αθλητικές δαπάνες μεταφοράς, σίτισης, ένδυσης και προμήθειας εξοπλισμού προπόνησης.

Ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. απαρτίζεται από μεγάλο αριθμό Αρκάδων ποδοσφαιριστών, σε ποσοστό τουλάχιστον 90% του δυναμικού της ομάδας και μετρά σχεδόν έναν αιώνα παρουσίας, καθώς ιδρύθηκε το 1927. Η ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου διακρίνεται ως πολυνίκης του τοπικού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας, ενώ έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στα πρωταθλήματα της Β' και Γ' Εθνικής. 

Η λειτουργία της DEMO είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την προσφορά προς την κοινωνία. Σε αυτό το πλαίσιο, για κάθε απόφαση, πρωτοβουλία και δράση μοναδικό σημείο αναφοράς είναι ο άνθρωπος και πρωταρχικός στόχος η βελτίωση ποιότητας ζωής.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για 10η χρονιά στέκει αρωγός σε δράσεις που προωθούν τον πολιτισμό
Προσφέροντας 100.000 πάνες σε μωράκια που το έχουν ανάγκη






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα