Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Μειώνονται πανευρωπαϊκά οι πωλήσεις κτηνιατρικών αντιβιοτικών
Αποδοτικά κρίνει ο ΕΜΑ τα μέτρα για τη συνετή χρήση φαρμάκων στα ζώα
Απόφαση-έκπληξη για τους φαρμακοποιούς από την GlaxoSmithKline
Αντιδρούν οι φαρμακευτικοί σύλλογοι Λέσβου και Κρήτης


Η βράβευση της QPROJECT στην RETAIL INTERIORS AWARDS 2016

9/11/2017 11:54:29 πμ
Τιμήθηκε με το Βραβείο BRONZE για τον σχεδιασμό και την κατασκευή φαρμακείου BOX2BOX
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η QPROJECT στη διοργάνωση RETAIL INTERIORS AWARDS 2016, τιμήθηκε με το Βραβείο BRONZE στην κατηγορία BEST INTERIOR – NON FOOD RETAIL - ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ, για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του Φαρμακείου BOX2BOX, COSMETICS & PHARMACY STORE, στο Κολωνάκι επί της οδού Σόλωνος 60.

Τρίπτυχο, στο οποίο βασίστηκε η Μελέτη μας:
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ.

1. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Με τη βράβευση αυτή αναγνωρίστηκε η εμπειρία και η τεχνογνωσία της QPROJECT στις ανακαινίσεις εμπορικών χώρων και η εξειδίκευσή της στον τομέα των φαρμακείων. Όλοι οι συνεργάτες μας, τόσο το σχεδιαστικό όσο και το κατασκευαστικό τμήμα, νιώθουν υπερήφανοι για αυτή τη βράβευση και δεσμεύονται να συνεχίσουν την παροχή ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών, που χαρακτηρίζουν όλα μας τα έργα.

2. Ο ΘΕΣΜΟΣ

Τα Retail Interior Awards είναι ένας θεσμός που αναδεικνύει και βραβεύει σημαντικά έργα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης εσωτερικών χώρων στον κλάδο της λιανικής.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν από τη Boussias Communications και τελούσαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου (ΣΕΛΠΕ), του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ) και του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ).

Βασικά κριτήρια ανάδειξης των νικητών ήταν η καινοτομία, η ελκυστικότητα και η λειτουργικότητα των έργων. Ανάμεσα στις εταιρίες που βραβεύτηκαν ήταν επίσης o όμιλος Folli Follie, η Public, η Τράπεζα Πειραιώς, ο όμιλος Kωτσόβολος DiXONS South East Europe, o OTE Group of Companies, η ΑΒ Βασιλόπουλος και άλλοι πρωτοπόροι στη λιανική αγορά της Ελλάδας.

3. ΤΟ ΒΟΧ2ΒΟΧ

Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι και χαρούμενοι για αυτό το έργο που κατάφερε να αναβιώσει ένα ιστορικό σημείο στην Αθήνα και να το επανεντάξει στην καθημερινότητα των ανθρώπων του κέντρου της πόλης. Στον ίδιο χώρο που για δεκαετίες στεγαζόταν το Ιστορικό βιβλιοπωλείο της ΕΣΤΙΑΣ, δημιουργήσαμε ένα μοντέρνο και λειτουργικό Cosmetics & Pharmacy Store, το ΒΟΧ2ΒΟΧ (Σόλωνος 60, Κολωνάκι, Αθήνα).

Από την πρώτη κιόλας συνάντηση με τους επιχειρηματίες κυρίους Γιώργο και Γρηγόρη Τζέμο, κατέστη ξεκάθαρο πως έπρεπε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ένα Φαρμακείο, το οποίο να διαφέρει από όλα τα άλλα και να παραπέμπει και σε Cosmetics Store. Επίσης, έπρεπε να χτίσουμε γύρω από την έννοια αυτή ένα δυνατό brand, καθώς επρόκειτο για το πρώτο "Flagship Store" της «αλυσίδας» που θα ακολουθήσει, εντός και εκτός Ελλάδος.

Λίγα λόγια για την Q PROJECT

Η QProject, είναι μια εταιρεία παροχής καθετοποιημένων και ολοκληρωμένων κατασκευαστικών λύσεων ιδιωτικών έργων, επαγγελματικών χώρων και κατοικιών.

Οι υπηρεσίες μας :

Ανάλυση - Μελέτη Έργων: Σχεδιασμός έργων, Εκπόνηση μελετών που σχετίζονται με την Ανακαίνιση και την Κατασκευή. Σχεδιασμός παρεμβάσεων καθώς και όλες οι αδειοδοτήσεις και γραφειοκρατικές διαδικασίες, που κάθε φορά απαιτούνται από το θεσμικό πλαίσιο.

Κατασκευή - Ανακαίνιση: Λύσεις κατασκευής, Κτιριακές εγκαταστάσεις, Εργολαβικές εργασίες, Ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις, Ειδικές Κατασκευές.

Project Management: Επενδυτικά Προγράμματα - Business Plans, Στρατηγικός σχεδιασμός, επιλογή τοποθεσίας μιας επιχείρησης, Merchandising, Διαχείριση αποθήκης και αποθεμάτων.

Συντήρηση Κτιρίων: Συντήρηση συστημάτων ασφαλείας, πυρασφάλειας και ελέγχου πρόσβασης, υδραυλικών και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων, Η/Μ εξοπλισμού (κλιματισμού - θέρμανσης, ενέργειας, πυρόσβεσης), κελύφους (αποκατάσταση μονώσεων, ελαιοχρωματισμοί, αποκαταστάσεις φθορών).


Για περισσότερες πληροφορίες: www.qproject.gr


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αποδοτικά κρίνει ο ΕΜΑ τα μέτρα για τη συνετή χρήση φαρμάκων στα ζώα
Μία στις τρεις συνταγές δεν εκτελείται καν


Σχετικά άρθρα

Γνωρίστε όλες τις δράσεις των Συλλόγων Ασθενών!
Στο νέο οδηγό που κυκλοφορεί από την ομάδα του "Health Daily"
Ελληνική start-up βραβεύεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Από το European Institute of Innovation & Technology (EIT Health)
Εθνικό Μεταμοσχευτικό Κέντρο δημιουργείται στην Ελλάδα
Με δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση