Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Η Boussias Media λανσάρει ψηφιακή πλατφόρμα συνδρομών

13/2/2024 10:07:13 μμ
Εύκολη και γρήγορη επιλογή και διαχείριση για 20+ κλαδικά Μέσα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Αλλαγή εμπειρίας φέρνει για τους εκατοντάδες συνδρομητές των κλαδικών Μέσων της Boussias Media, το λανσάρισμα νέας, ψηφιακής πλατφόρμας συνδρομών


H νέα πλατφόρμα e-commerce έρχεται να δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να ανανεώσουν τις συνδρομές τους με ένα κλικ, αλλά και να ενημερωθούν για τα συνδρομητικά πακέτα σε 10+ επιχειρηματικούς κλάδους, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους. 


Πιο συγκεκριμένα, επιχειρήσεις και ιδιώτες που απολαμβάνουν το στοχευμένο περιεχόμενο των 20+ κλαδικών Μέσων της Boussias Media μπορούν να αποκτήσουν τον απόλυτο έλεγχο διαχείρισης των συνδρομών τους και να προχωρήσουν σε κάθε ενέργεια που επιθυμούν (ανανέωση, προσθήκη παραληπτών, ενημέρωση στοιχείων πληρωμής, διεύθυνσης αποστολής κ.α.), εύκολα και γρήγορα, από οποιαδήποτε συσκευή.

 

Παράλληλα, το περιβάλλον της πλατφόρμας προσφέρει οργανωμένη και εύληπτη πληροφορία για κάθε τίτλο, δίνοντας σε νέους ενδιαφερόμενους συνδρομητές τη δυνατότητα να επιλέξουν εκείνα τα Μέσα που τους ενδιαφέρουν και ταιριάζουν καλύτερα στις δικές τους ανάγκες. 


Η Boussias Media εργάζεται σταθερά για να προσφέρει στα στελέχη της αγοράς εκείνο το περιεχόμενο που προάγει την εταιρική αλλά και προσωπική τους εξέλιξη. Με 20+ τίτλους περιοδικών και ημερήσιων newsletters, καλύπτει σήμερα τη δραστηριότητα και τις εξελίξεις σε περισσότερους από 10 επιχειρηματικούς κλάδους. Στα Μέσα που εκδίδει περιλαμβάνονται εδραιωμένοι και ιστορικοί κλαδικοί τίτλοι (όπως MarketingWeek, DailyFax, Σελφ Σέρβις κ.ά.), καθώς και νεότερες εκδόσεις που έχουν ήδη αφήσει το αποτύπωμά τους στις αγορές που καλύπτουν (όπως Construction, Architect, Build, Food Reporterκ.ά.).

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events
Αναρτήθηκαν σε ειδική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του






Σχετικά άρθρα

Lavipharm: Ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής διαδερμικών συστημάτων
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ο Γ.Κ. Κιοσές
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.
Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί