Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


H APIVITA στο πλευρό των μελισσοκόμων της Εύβοιας

24/3/2022 4:28:13 μμ
Η σειρά προϊόντων Queen Bee επιστρέφει αξία στη φύση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η APIVITA συνεισφέρει έμπρακτα στην προσπάθεια αναγέννησης της μελισσοκομίας στη Βόρεια Εύβοια, στεκόμενη στο πλευρό των παραγωγών της περιοχής που υπέστησαν καταστροφές από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού. 


Η APIVITA ως μέλος του Οργανισμού «1% for the Planet» δεσμεύεται το 2022 να δωρίσει στο Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Ιστιαίας «Η Κυψέλη» το 1% των πωλήσεων της νέας σειράς Queen Bee. Με το σύνθημα «Η Βασίλισσα της APIVITA επιστρέφει αξία στη φύση», η σειρά προϊόντων Queen Bee υποστηρίζει μελισσοκόμους και βασιλοτρόφους να αναπτύξουν νέα μελίσσια.


Μάλιστα, την Τρίτη 22 Μαρτίου, σε μία λιτή εκδήλωση στο Δημαρχείο Ιστιαίας, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πλήθους μελισσοκόμων, τέθηκαν τα θεμέλια της συνεργασίας και παρουσιάστηκε το πρόγραμμα στο σύνολό του. Παράλληλα, η APIVITA σε συνεργασία με την ομάδα του «The Bee Camp» βρέθηκαν σε δημοτικά σχολεία της ευρύτερης περιοχής, διοργανώνοντας εκπαιδευτικά προγράμματα αφιερωμένα στη σημασία και τη ζωή των μελισσών.


Τα παιδιά στα πρότυπα «Bee School», μέσω παιχνιδιών και θεωρίας, είχαν μια βιωματική εμπειρία γύρω από τη ζωή και τις λειτουργίες των μελισσών, κατανοώντας τη σπουδαιότητά τους για το οικοσύστημα. Άλλωστε, στην APIVITA πιστεύουν πως μόνο με τη διαπαιδαγώγηση της επόμενης γενιάς, εμπνέοντάς της σεβασμό και αγάπη για τη φύση, θα είμαστε σε θέση να ελπίζουμε σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους μας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα


Σχετικά άρθρα

Daiichi Sankyo: Επενδύει στην Ελλάδα με καινοτόμα ογκολογικά φάρμακα
Βασική της προτεραιότητα να καλύψει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών
Η DEMO «άνοιξε τις πόρτες της» στο ΕΚΠΑ
Και ενεργοποιεί για 7η χρονιά το πρόγραμμα υποτροφιών και πρακτικής άσκησης «Start Your Journey»
Στα 3,3 δισ. ευρώ ο ετήσιος κύκλος εργασιών των ελληνικών συνεταιρισμών
Σύμφωνα με το πρώτο βίντεο που δημιούργησαν από κοινού
Lavipharm: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και νέα φάρμακα
Οι συνολικές καθαρές πωλήσεις σημείωσαν άνοδο κατά 30% το 2023