Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


H APIVITA στο πλευρό των μελισσοκόμων της Εύβοιας

24/3/2022 4:28:13 μμ
Η σειρά προϊόντων Queen Bee επιστρέφει αξία στη φύση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η APIVITA συνεισφέρει έμπρακτα στην προσπάθεια αναγέννησης της μελισσοκομίας στη Βόρεια Εύβοια, στεκόμενη στο πλευρό των παραγωγών της περιοχής που υπέστησαν καταστροφές από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού. 


Η APIVITA ως μέλος του Οργανισμού «1% for the Planet» δεσμεύεται το 2022 να δωρίσει στο Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Ιστιαίας «Η Κυψέλη» το 1% των πωλήσεων της νέας σειράς Queen Bee. Με το σύνθημα «Η Βασίλισσα της APIVITA επιστρέφει αξία στη φύση», η σειρά προϊόντων Queen Bee υποστηρίζει μελισσοκόμους και βασιλοτρόφους να αναπτύξουν νέα μελίσσια.


Μάλιστα, την Τρίτη 22 Μαρτίου, σε μία λιτή εκδήλωση στο Δημαρχείο Ιστιαίας, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πλήθους μελισσοκόμων, τέθηκαν τα θεμέλια της συνεργασίας και παρουσιάστηκε το πρόγραμμα στο σύνολό του. Παράλληλα, η APIVITA σε συνεργασία με την ομάδα του «The Bee Camp» βρέθηκαν σε δημοτικά σχολεία της ευρύτερης περιοχής, διοργανώνοντας εκπαιδευτικά προγράμματα αφιερωμένα στη σημασία και τη ζωή των μελισσών.


Τα παιδιά στα πρότυπα «Bee School», μέσω παιχνιδιών και θεωρίας, είχαν μια βιωματική εμπειρία γύρω από τη ζωή και τις λειτουργίες των μελισσών, κατανοώντας τη σπουδαιότητά τους για το οικοσύστημα. Άλλωστε, στην APIVITA πιστεύουν πως μόνο με τη διαπαιδαγώγηση της επόμενης γενιάς, εμπνέοντάς της σεβασμό και αγάπη για τη φύση, θα είμαστε σε θέση να ελπίζουμε σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον για όλους μας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ολοκλήρωσαν τη φύτευση 1500 καρποφόρων δέντρων και φυτών
Το βραβευμένο περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Προστατεύουμε το Περιβάλλον… με Πράξεις» συνεχίζεται προσθέτοντας οξυγόνο


Σχετικά άρθρα

Amgen: Εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη στην παραγωγή φαρμάκων
Επεκτείνοντας τη συμφωνία της με την Amazon
Διπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα Circular Economy Awards 2023
Διακρίθηκαν οι πρακτικές της για την κυκλική οικονομία
Τα πιο κερδοφόρα φάρμακα το 3ο τρίμηνο του 2023
Και οι δύο εταιρείες που σημείωσαν σημαντικές μειώσεις στις πωλήσεις τους