Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Servier Hellas: Μεταξύ των κορυφαίων εργοδοτών στην Ελλάδα και την Ευρώπη
Διακρίθηκε ως Top Employer Greece 2022 και Top Employer Europe 2022

H APIVITA μεγάλος χορηγός του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

30/10/2018 12:45:14 μμ
Για την καλλιτεχνική περίοδο 2018-2019
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η εταιρεία APIVITA είναι ο πρώτος «ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΠΑΛΕΤΟΥ» της Εθνικής Λυρικής Σκηνής για την καλλιτεχνική περίοδο 2018/2019, στηρίζοντας έμπρακτα έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς οργανισμούς στη χώρα μας, που από το 1939 λειτουργεί ως ενεργός πυρήνας πολιτισμού μέσα από ένα πολύπλευρο καλλιτεχνικό έργο.

Η νέα αυτή χρονιά αποτελεί όμως σημείο αναφοράς και για την ιστορία της APIVITA, καθώς το 2019 γιορτάζει τα 40 χρόνια από την ίδρυσή της και εγκαινιάζει τον εορτασμό με αυτή την ιδιαίτερα σημαντική καλλιτεχνική συνέργεια. Η αγάπη για την τέχνη και τον πολιτισμό αποτελούν για την APIVITA αναπόσπαστο κομμάτι του DNA της και έναν από τους πυλώνες της φιλοσοφίας της, την οποία εξέφραζε από τα πρώτα της βήματα μέσα από ποικίλες συνεργασίες με τον καλλιτεχνικό κόσμο. Η συνεργασία αυτή με την Εθνική Λυρική Σκηνή, μέσα από την υποστήριξη του Μπαλέτου, έρχεται να επισφραγίσει την αγάπη της APIVITA για την καλλιτεχνική δημιουργία, την έμπνευση και την ομορφιά της τέχνης.


Ταυτόχρονα, πρόκειται για μια ιδιαίτερη χρονική στιγμή και για την Εθνική Λυρική Σκηνή, καθώς η μακρά καλλιτεχνική ιστορία του θεσμού συναντάται με τη νέα εποχή στο μοναδικό Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και στο πρόσωπο του νέου Διευθυντή του Μπαλέτου, Κωνσταντίνου Ρήγου, υπό την σκέπη του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιώργου Κουμεντάκη.


Η καλλιτεχνική περίοδος 2018/19 του Μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής περιλαμβάνει σπουδαία έργα, πολλά από τα οποία σπανίως έχουν παρουσιαστεί ή παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και εγκαινιάζεται με τη συναρπαστική Λίμνη των Κύκνων, του Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, ίσως το διασημότερο μπαλέτο όλων των εποχών, σε μια νέα φιλόδοξη χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου.


Ο υπέροχος κόσμος στον οποίο μας ταξιδεύουν οι χορευτές του μπαλέτου, η ομορφιά του χορού και η αρμονία της κίνησης, αλλά και η δημιουργική έκφραση ταιριάζουν ιδανικά με τη φιλοσοφία της APIVITA η οποία, από το 1979, δημιουργεί και αναπτύσσει προϊόντα ομορφιάς, που προάγουν έναν αρμονικό τρόπο ζωής, βασισμένα στη μοναδική κοινωνία της μέλισσας και στην ελληνική φύση με την πλούσια βιοποικιλότητά της.


Η συνεργασία ξεκινά επίσημα με την πρεμιέρα της Λίμνης των Κύκνων στην εντυπωσιακή Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ανακαίνισε τους χώρους φιλοξενίας του Ιδρύματος
Ως Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο από φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης


Σχετικά άρθρα

Servier Hellas: Μεταξύ των κορυφαίων εργοδοτών στην Ελλάδα και την Ευρώπη
Διακρίθηκε ως Top Employer Greece 2022 και Top Employer Europe 2022
Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ δίπλα στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα
Ανακαίνισε τους χώρους φιλοξενίας του Ιδρύματος
ISOPLUS: Ακόμη μία χρονιά δίπλα σε όσους είχαν ανάγκη
Με μια σειρά προγραμμάτων ΕΚΕ
Φαρμακευτική εταιρεία προσέλαβε την Jennifer Aniston
Για τις ανάγκες ενημερωτικής καμπάνιας για την αϋπνία