Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Η Allergan Aesthetics, εταιρεία της AbbVie, ηγείται μιας παγκόσμιας πρωτοβουλίας

27/9/2023 10:31:45 μμ
Με επίκεντρο την «Αισθητική και το Ήθος»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Allergan Aesthetics, μια εταιρεία της AbbVie, ηγείται μίας παγκόσμιας πρωτοβουλίας που ενθαρρύνει τον ανοιχτό και ειλικρινή διάλογο μεταξύ όλων των εμπλεκομένων στον κλάδο της Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής, με επίκεντρο την «Αισθητική και το Ήθος» και με στόχο να θεμελιώσει υψηλά πρότυπα ηθικής στην ιατρική πρακτική για την ασφάλεια των θεραπευομένων.


Λαμβάνοντας υπόψη τη ραγδαία αύξηση του ενδιαφέροντος για αισθητικές θεραπείες (μέχρι το 2025 προβλέπεται ότι θα πραγματοποιηθούν 23 εκατ.  θεραπείες με δερματικά fillers και 14,6 εκατ. επεμβάσεις σώματος, παγκοσμίως), επενδύει στην έρευνα και στην αξιολόγηση σημαντικών πληροφοριών για τις πρακτικές και τα ηθικά πρότυπα που διέπουν το υφιστάμενο περιβάλλον της Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής και με στόχο να εντοπίσει τους τομείς που χρήζουν περαιτέρω βελτίωσης και ανάδειξης, ώστε να επιτευχθούν οι απαραίτητες θετικές αλλαγές και να διασφαλιστεί ότι η φροντίδα και η ικανοποίηση των θεραπευομένων αποτελούν προτεραιότητα και ανταποκρίνονται στις ανάγκες προόδου του κλάδου.


Η εταιρεία κυκλοφόρησε το 2022 την έκθεση «The Future of Aesthetics», στην οποία καταγράφονται οι νέες παγκόσμιες τάσεις στην Αισθητική Δερματολογία και Πλαστική Χειρουργική. 


Ο Paolo Cuccuru, Country Manager Allergan Aesthetics για Ελλάδα και Κύπρο αναφέρει: «Δημιουργούμε προϊόντα και τεχνολογίες που καταρρίπτουν τα στερεότυπα ομορφιάς και σέβονται όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια αισθητική θεραπεία. Ο Σεπτέμβριος, ως παγκόσμιος μήνας Ομορφιάς, μας δίνει μία ακόμα αφορμή για να διασφαλίσουμε -ως πρωτοπόροι στον κλάδο- ότι όλοι μαζί πράττουμε όλα όσα είναι απαραίτητα για να τηρούνται τα πρωτόκολλα των ιατρικών πράξεων, με επίκεντρο την ασφάλεια των θεραπευομένων και την τήρηση των ηθικών αξιών».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Είναι ρινικό σπρέι με ταχεία δράση που λαμβάνεται "on demand"
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη