Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


H AbbVie αποκτά την Πιστοποίηση του Great Place to Work®

5/3/2024 7:58:38 πμ
«Σταθερή αφοσίωσή μας στη διατήρηση ενός υγιούς και δημιουργικού εργασιακού περιβάλλοντος», σύμφωνα με τη CEO της εταιρείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H AbbVie Ελλάδας έλαβε την Πιστοποίηση του Great Place to Work®, ως αναγνώριση για την εργασιακή της κουλτούρα, η οποία την καθιστά ως εργοδότη επιλογής. Η πιστοποίηση βασίζεται σε μια μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas και προκύπτει κυρίως από την άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση, την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας, σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον.


Η συνεχόμενη και επί σειρά ετών επιβράβευση και πιστοποίηση της AbbVie από το Great Place to Work®, αναδεικνύει τη σταθερή αφοσίωση της εταιρείας στη διατήρηση ενός υγιούς και δημιουργικού εργασιακού περιβάλλοντος, το οποίο διαπνέεται διαχρονικά από σταθερές αξίες και υψηλά εργασιακά πρότυπα, όπως από το πνεύμα συνεργασίας και συμπερίληψης, τον αμοιβαίο σεβασμό και από την ισότιμη πρόσβαση όλων των εργαζομένων σε εργαλεία και κίνητρα για την επαγγελματική και προσωπική τους εξέλιξη.


Η Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της AbbVie, σημειώνει: «Είμαστε υπερήφανοι για αυτήν τη σημαντική διάκριση, η οποία αποτυπώνει την πίστη μας στις αξίες, στο όραμα και στην αποστολή μας ως εταιρεία. Έχοντας στο επίκεντρο την Υγεία σε όλες τις εκφάνσεις της, το να εξασφαλίζουμε ένα υγιές, συμπεριληπτικό επαγγελματικό περιβάλλον που αναδεικνύει, στηρίζει και εξελίσσει τους ανθρώπους της, είναι βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας και της κουλτούρας μας. Η αφοσίωση, η συνεργασία, ο σεβασμός, η ελευθερία έκφρασης, η καινοτομία, το πάθος και ο ενθουσιασμός στην εργασία μας είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για να είμαστε ουσιαστικά αποδοτικοί και χρήσιμοι, ώστε να επιτυγχάνουμε τον τελικό μας στόχο, να εξασφαλίσουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών