Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Γνωρίστε τη νέα Κριτική Επιτροπή που θα αξιολογήσει τα Best in Pharmacy Awards

6/5/2020 1:44:32 μμ
Θα διεξαχθούν για τρίτη συνεχή χρονιά
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Boussias Communications και o Φαρμακευτικός Κόσμος διοργανώνουν για τρίτη χρονιά τα BEST IN PHARMACY AWARDS με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και τις καινοτόμες δράσεις μάρκετινγκ, οι οποίες διενεργούνται για προϊόντα Φαρμακείου.

Για 3η συνεχή χρονιά τα Best in Pharmacy Awards υποδέχονται τα καινοτόμα προϊόντα, τη δυναμική παρουσία τους στην αγορά και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων που βρίσκονται πίσω από την επιτυχή ανάπτυξη, παραγωγή και διακίνηση αυτών των προϊόντων.

Με Πρόεδρο την Επίκουρη Καθηγήτρια Φαρμακευτικής Τεχνολογίας Σοφία Χατζηαντωνίου, την κριτική επιτροπή συνθέτουν διακεκριμένοι Πανεπιστημιακοί, εκπρόσωποι επιχειρηματικών φορέων, φαρμακοποιοί, εμπειρογνώμονες και στελέχη της αγοράς από τον χώρο της διαφήμισης και του μάρκετινγκ, της συσκευασίας, της κοινωνικής υπευθυνότητας και του περιβάλλοντος.

Γνωρίστε τα μέλη της Κρητικής Επιτροπής πατώντας εδώ.

Υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν οι Προμηθευτές μη Συνταγογραφούμενων Φαρμάκων (ΜΗ.ΣΥ.Φ.Α), Φυσικών, Φυτικών & Ομοιοπαθητικών Φαρμάκων, Καλλυντικών, Συμπληρωμάτων Διατροφής, Ιατροτεχνολογικών & Διαγνωστικών προϊόντων, ειδών Βρεφανάπτυξης, Ορθοπεδικών & Επιδεσμικών ειδών, Παραφαρμακευτικών προϊόντων και γενικώς, όλων των προϊόντων υγείας, ομορφιάς και διατροφής που διατίθενται μέσα από τα φαρμακεία.

Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας
Στόχος η επικέντρωση στις ανάγκες των ασθενών






Σχετικά άρθρα

KANNABIO: «Θεραπευτικές εφαρμογές των κανναβινοειδών»
Νέο webinar με διεθνείς ομιλητές για επαγγελματίες υγείας
Εντυπωσιακή η παρουσία της FITO στο Hellas Pharm 2024
Η εταιρεία επικοινώνησε τις μεγάλες αλλαγές που έχει υλοποιήσει στα προϊόντα της
Pfizer: Δεύτερη καμπάνια με τη Lady Gaga
Διαφημίζει το φάρμακο κατά της ημικρανίας