Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Συμβουλές ομορφιάς

τελευταία νέα


Γίνε ακαταμάχητος με αυτές τις πέντε συμβουλές

11/10/2016 3:18:42 μμ
Tips για την αντρική επιδερμίδα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα όμορφο, λαμπερό και καθαρό δέρμα.


Το ζήτημα της αντρικής περιποίησης αποτελούσε ταμπού εδώ και χρόνια, όμως πλέον μπορούν ελεύθεροι και οι άντρες να χρησιμοποιούν διάφορες τεχνικές για να αναδείξουν την ομορφιά τους. Ετοιμαστείτε να γίνετε ακαταμάχητοι με αυτά τα 5 tipς που μαζέψαμε για εσάς.


Συχνός καθαρισμός

Σε κανέναν δεν αρέσουν τα μαύρα στίγματα. Για να μην τα αποκτήσετε λοιπόν είναι απαραίτητο πριν πέσετε για ύπνο να πλένετε καλά το πρόσωπο σας ώστε να φύγει η λιπαρότητα και οι ατμοσφαιρικοί ρύποι που έχουν συσσωρευτεί στους πόρους και δημιουργούν τα αντιαισθητικά μαύρα στίγματα. Όσοι έχετε πρόβλημα με σπυράκια ή ερεθισμούς θα δείτε μεγάλη διαφορά με το τακτικό πλύσιμο του προσώπου συνδυασμένο με ένα προϊόν κατάλληλο για την επιδερμίδα σας. Υγιεινή και ενυδάτωση είναι το κλειδί για ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο. Διεκδικήστε τα.


Προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Όσοι άντρες έχουν ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα κινδυνεύουν από τον ήλιο. Μην ξεχνάμε πως η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο δεν ευθύνεται μόνο για μια γερασμένη και καμένη επιδερμίδα, αλλά και για δερματικούς καρκίνους και μελανώματα. Οπότε τολμήστε και πείτε ναι στο αντηλιακό, στα σημεία που εκτίθεται το δέρμα σας στην υπεριώδη ακτινοβολία. Ακόμη καπέλο και γυαλιά ηλίου τους καλοκαιρινούς μήνες είναι απαραίτητα.


Πείτε ναι στις ενυδατικές

Μέχρι σήμερα κυριαρχούσε η άποψη πως οι ενυδατικές κρέμες είναι για τις γυναίκες. Αυτός ο μύθος πλέον είναι παρελθόν, καθώς από ξηροδερμία υποφέρουν και οι άντρες. Αναζητήστε μια καλή φαρμακευτική ενυδατική κρέμα και πίνετε αρκετά νεαρά ώστε να μην νιώσετε ξανά αφυδατωμένο και ξηρό το δέρμα σας.


Η μυστική παπάγια

Τολμήστε την μάσκα από παπάγια, ένα φρούτο που έχει ευεργετική δράση στο δέρμα. Για ένα ακόμα πιο λαμπερό δέρμα, απλώστε την παπάγια στο πρόσωπο σας με χαλαρωτικό μασάζ πριν τον ύπνο.


Απολέπιση

Η λεπτομέρεια που όλοι ξεχνάμε. Η απολέπιση είναι μια διαδικασία που διώχνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα, ενώ βοηθά στο να αναδειχτούν οι νέες στιβάδες δέρματος. Ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας για το προϊόν που σας ταιριάζει. Καλο θα είναι να γίνεται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα. Το πρόσωπο σας δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο με πριν.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με την ετήσια έρευνα της Convert Group






Σχετικά άρθρα

Η εμβληματική Bepanthol Cream πρωταγωνιστεί σε… make up workshop
Με λαμπερούς καλεσμένους από τον χώρο του beauty & fashion
Οι τρεις τάσεις που διαμορφώνουν την αγορά του καλλυντικού το 2024
Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Mintel
«Αγάπησε το δέρμα σου και φρόντισέ το σε συνεργασία με τον δερματολόγο σου»
Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα της εκστρατείας της ΕΔΑΕ για τα αυτοάνοσα – αυτοφλεγμονώδη δερματικά νοσήματα
Τεράστια η αύξηση πωλήσεων για τα προϊόντα περιποίησης προσώπου
Σύμφωνα με τον ΠΣΒΑΚ το φαρμακείο αποτελεί το 2ο πιο δυνατό κανάλι διανομής