Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

ΦΣΑ: Ζητά 6 διευκρινίσεις για τη διανομή των ΦΥΚ από τα φαρμακεία
Διαφορετικά χρειάζεται πίστωση χρόνου για το αν θα αποδεχθεί τη Συλλογική Σύμβαση
Κορονοϊός: Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για την προστασία της χώρας
Προβλέπει περιορισμούς στην κυκλοφορία, έκτακτες προσλήψεις και επίταξη κλινών


Για πρώτη φορά δημιουργήθηκε μια κοινή στολή για όλους τους φαρμακοποιούς

6/5/2019 4:21:46 μμ
Με απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας που τη διανέμει δωρεάν
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε μια πρωτοποριακή και καινοτόμα απόφαση προχώρησε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Πέλλας (ΦΣΠ), δημιουργώντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια κοινή ενδυμασία-στολή για όλους τους φαρμακοποιούς του νομού.

Πρόκειται για μια απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου, η οποία αφορά τη δωρεάν διανομή και στους 158 φαρμακοποιούς που δραστηριοποιούνται στην Πέλλα, μιας ειδικής άσπρης ποδιάς, η οποία σχεδιάστηκε και ράφτηκε αποκλειστικά για αυτό το σκοπό και η οποία απεικονίζει το λογότυπο του ΦΣΠ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας, Πάνο Ζαρογουλίδη, η όλη ενέργεια χρηματοδοτήθηκε από τις δραστηριότητες του ίδιου του Συλλόγου, ενώ ο ίδιος συν-σχεδίασε μαζί με τη διαφημιστική εταιρεία Graphone το στυλ του πρωτοποριακού ενδύματος.

«Ήδη οι φαρμακοποιοί του νομού παραλαμβάνουν δωρεάν τις λευκές ποδιές τους, όταν προσέρχονται για τους διανεμητικούς λογαριασμούς τους στα γραφεία του Συλλόγου μας», τόνισε μιλώντας στο f.daily ο Πάνος Ζαρογουλίδης.


Όπως εξηγεί, ο σκοπός αυτής της ενέργειας είναι διπλός. Ο πρώτος είναι ότι όλοι όσοι επισκέπτονται τα φαρμακεία θα αντικρίζουν μια ομοιόμορφη εικόνα με την κοινή ενδυμασία που θα έχουν όλοι οι φαρμακοποιοί-επαγγελματίες υγείας του νομού, κατά τη διάρκεια εξυπηρέτησης των ασθενών τους. Ο δεύτερος στόχος είναι ότι, με απόφαση του ίδιου Συλλόγου, θα ξεκινήσουν από τον ερχόμενο Οκτώβριο εκστρατείες ενημέρωσης των πολιτών σε όλες τις περιοχές της Πέλλας για σημαντικά θέματα υγείας, όπως η αναγκαιότητα των εμβολιασμών αλλά και η διαχείριση του διαβήτη, των αναπνευστικών παθήσεων κ.ά.

Κατά τη διάρκεια των ενημερωτικών επισκέψεων, οι φαρμακοποιοί θα φορούν αυτήν την κοινή στολή. Ακόμα θα στηθούν ενημερωτικά περίπτερα στις τρεις μεγάλες πόλεις του νομού, στην Έδεσσα, τα Γιαννιτσά και την Αριδαία, με στόχο την ενημέρωση των κατοίκων για τα ίδια θέματα.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Χαρακτηρίζει ως ανέκδοτο την πιστοποίηση στους εμβολιασμούς εκπρόσωπος του ΠΙΣ
Ένα χρόνιο ζήτημα που δεν έχει επιλυθεί ακόμα


Σχετικά άρθρα

Ξηρός και παραγωγικός βήχας: αιτίες και αντιμετώπιση
Η διαχείριση του βήχα στο φαρμακείο
ΦΣΑ: Ζητά 6 διευκρινίσεις για τη διανομή των ΦΥΚ από τα φαρμακεία
Διαφορετικά χρειάζεται πίστωση χρόνου για το αν θα αποδεχθεί τη Συλλογική Σύμβαση
Πώς θα προστατευτείτε από τους ιούς των ασθενών του φαρμακείου σας;
Πόση ώρα επιβιώνουν ο ιός της γρίπης και ο κορονοϊός;