Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνονται στην Ελλάδα τα Supplement Awards

12/3/2023 11:26:06 μμ
Aπό την BOUSSIAS events
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τα Supplement Awards 2023 διοργανώνονται για 3η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα από τη BOUSSIAS events με σκοπό να επιβραβεύσουν την καινοτομία στα συμπληρώματα διατροφής, τις πρακτικές, τις υπηρεσίες, τις ενέργειες Marketing, και ταυτόχρονα να προβάλλουν την επιστημονική εγκυρότητα των προϊόντων διατροφής και υγείας με στόχο την ασφάλεια αλλά και ποιοτική επιλογή των καταναλωτών.

Τα Supplement Awards 2023 προσανατολίζονται να αναδείξουν τις εταιρείες οι οποίες παράγουν και εμπορεύονται συμπληρώματα διατροφής και επιδιώκουν να ενθαρρύνουν την γνωστοποίηση των προϊόντων διατροφής και υγείας, προάγοντας ταυτόχρονα τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά και κατΆ επέκταση την καλή υγεία και το ευ ζην. Στόχος των Supplement Awards 2023 είναι να προβάλλουν τις εταιρείες και τα προϊόντα που θα διακριθούν, να αναδείξουν τις καινοτομίες στο χώρο που προάγουν την υγεία και την ευζωία, να επικοινωνήσουν τα βραβευμένα συμπληρώματα, ώστε να εμπνεύσουν τον κλάδο, να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου για τη διαρκή βελτίωση των συμπληρωμάτων διατροφής και να επικοινωνήσουν στο κοινό το εύρος και την λειτουργικότητα των συμπληρωμάτων διατροφής.

H Δρ. Ρενάτα Μίχα, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Supplement Awards 2023, Κλινική Διαιτολόγος/ Διατροφολόγος, Αν. Καθηγήτρια Διατροφής του Ανθρώπου στο Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στο Πανεπιστήμιο Tufts της Αμερικής, Πρόεδρος του Global Nutrition Report, επισημαίνει: «Τα Supplement Awards από τη BOUSSIAS events έρχονται να επιβραβεύσουν την καινοτομία και να αναδείξουν την αξιέπαινη επιχειρηματική δραστηριότητα στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής. Θεσμοί βράβευσης όπως τα Supplement Awards μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη του κλάδου των συμπληρωμάτων διατροφής και πρωτοφανούς επιχειρηματικότητας. Μέσω της συνεχόμενης βελτίωσης και αξιολόγησης των συμπληρωμάτων διατροφής ωφελείται ο καταναλωτής και μακροπρόθεσμα η δημόσια υγεία. Παράλληλα, τα βραβεία που θα παραλάβουν οι νικητές θα αποτελέσουν μια σημαντική ένδειξη αναγνώρισης και καινοτομίας». Για περισσότερες πληροφορίες www.supplementawards.gr.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και στη 2η θέση των Best Workplaces™ For Women 2024


Σχετικά άρθρα

UNI-PHARMA & InterMed: Δέκα βραβεία σε δύο μήνες
Στις διοργανώσεις «Green Brand Awards», «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς» και «Προϊόν της Χρονιάς»
OTC τζελ για τη στυτική δυσλειτουργία θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ από τη Haleon
Έχει λάβει την έγκριση από τον FDA ως ιατροτεχνολογικό
Τα φάρμακα που φέρνουν έσοδα
Και πέτυχαν σημαντική αύξηση των πωλήσεών τους από το 2023 στο 2024