Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Ο Δημήτρης Αλιμπέρτης στα «Best in Pharmacy Awards 2022»
«Η μεγάλη συμμετοχή των εταιρειών και το επίπεδο της κριτικής επιτροπής αποδεικνύουν την επιτυχία του εγχειρήματος», σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου ΣΥΦΑΚ
Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. του ΠΦΣ
Μετά τις παραιτήσεις των αντιπροέδρων Αλέξανδρου Τσαπέκου και Γιάννη Δαγρέ
PIF Greece: Δεν θα συνεχίσουμε να παρέχουμε δωρεάν καινοτόμα φάρμακα στους ασθενείς
Τα στελέχη της φαρμακοβιομηχανίας καταγγέλλουν ως στρεβλή τη φαρμακευτική πολιτική της κυβέρνησης

Gerolymatos International: Πριν κλείσει τα 100 χρόνια λειτουργίας πήρε επαλήθευση του ISO 26000:2010

8/9/2022 4:56:01 πμ
Για την περαιτέρω ανάπτυξη δράσεων ΕΚΕ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Gerolymatos International, μια παραδοσιακή οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην αγορά υγείας, ένα χρόνο πριν τα 100 χρόνια λειτουργίας της, συνεχίζει να βελτιώνει συνεχώς τις επιδόσεις της στη βιωσιμότητα, λειτουργώντας υπεύθυνα, ηθικά και με διαφανή τρόπο. Κάθε δραστηριότητα της εταιρείας αναπτύσσεται με σεβασμό στους νομικούς κανονισμούς, στους διεθνείς κώδικες δεοντολογίας αλλά και στις προσδοκίες των ενδιαφερόμενων μερών και στα ανθρώπινα δικαιώματα. Μετά από έλεγχο δεδομένων και τεκμηρίων, η εταιρεία έλαβε βεβαίωση κατανόησης & εφαρμογής των Βασικών Θεμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως αυτά ορίζονται στο έγγραφο ISO 26000:2010 (Οδηγός για την Κοινωνική Υπευθυνότητα). 

Το συγκεκριμένο διεθνές πρότυπο αναπτύχθηκε για να βοηθήσει τους οργανισμούς να αξιολογήσουν αποτελεσματικά και να διαχειριστούν τις κοινωνικές ευθύνες που έχουν σε σχέση με την αποστολή, το όραμα, τις λειτουργίες και τις διαδικασίες τους.

«Για την Gerolymatos International, η επαλήθευση του ISO 26000:2010 είναι ένα ακόμα σπουδαίο βήμα στο ταξίδι της αειφορίας. Κοιτώντας το μέλλον, η εταιρεία θα συνεχίσει να αναγνωρίζει, να εξετάζει και να αξιολογεί ζητήματα σχετικά με τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και οικονομικές επιδόσεις της, την κοινωνική ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα, "μεταφράζοντας" τις αρχές του προτύπου σε αποτελεσματικές ενέργειες, δράσεις και βέλτιστες πρακτικές», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ένα μοναδικό εργαλείο κερδοφορίας για το σύγχρονο φαρμακείο
Από τη Φαρμακευτική Εταιρεία Ελλάδος


Σχετικά άρθρα

Ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων προς όφελος των ασθενών
Από το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer
Ο Δημήτρης Αλιμπέρτης στα «Best in Pharmacy Awards 2022»
«Η μεγάλη συμμετοχή των εταιρειών και το επίπεδο της κριτικής επιτροπής αποδεικνύουν την επιτυχία του εγχειρήματος», σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου ΣΥΦΑΚ
AKOS: Νέα εταιρεία στο χώρο της φαρμακευτικής κάνναβης
Η πρώτη της παραγωγή THC αναμένεται πριν από το τέλος του 2023