Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Απλήρωτοι έμειναν αρκετοί φαρμακοποιοί του Φ.Σ. Αττικής
Δεν συμπεριλήφθηκαν στο 95% του Απριλίου
Συνταγογράφηση φαρμάκων και εξετάσεων με τη… σέσουλα
Τις υπόσχεται site για το οποίο θα υπάρξουν νομικές κυρώσεις

Γερολυμάτος International: «Παιδί και υγεία στη μετά-Covid-19 εποχή»

21/2/2023 6:49:11 μμ
Ημερίδα στο πλαίσιο εορτασμού των 100 χρόνων της εταιρείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023, στο πλαίσιο εορτασμού των 100 χρόνων της εταιρείας Γερολυμάτος International, διοργανώθηκε παιδιατρική ημερίδα, στο Ίδρυμα Ευγενίδου, με θέμα: «Παιδί και υγεία στη μετά-Covid-19 εποχή»

Ομιλητές της ημερίδας ήταν οι Καθηγήτριες Παιδιατρικής, Χριστίνα Κανακά, Μαρίζα Τσολιά & Βάνα Παπαευαγγέλου. Τα θέματα των ομιλιών αφορούσαν τη διατροφή του βρέφους και του παιδιού ως μέσο επικοινωνίας στην οικογένεια (Χ. Κανακά), την αυξημένη επίπτωση των λοιμώξεων την περίοδο που διανύουμε και πιθανές ερμηνείες του φαινομένου (Β. Παπαευαγγέλου) καθώς και διδάγματα από την πανδημία, κόστος & συνέπειες (Μ. Τσολιά).

Στο δεύτερο μέρος της ημερίδας, ο Ομότιμος Καθηγητής Παιδοψυχιατρικής ΕΚΠΑ Δημήτρης Αναγνωστόπουλος αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της πανδημίας στην ψυχική υγεία παιδιών και γονέων. Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος έδωσε τις νέες διατροφικές συστάσεις και την ημερίδα έκλεισε η Βάννα Μαρκετάκη, Διευθύντρια της Εταιρείας κατά της κακοποίησης του παιδιού «ΕΛΙΖΑ» η οποία ενημέρωσε όλους τους παριστάμενους παιδιάτρους για το ρόλο των επαγγελματιών υγείας στην κακοποίηση των παιδιών αλλά και για την γραμμή «ΕΛΙΖΑ» 10454. 

Η εταιρεία Γερολυμάτος International, διοργανωτής της ημερίδας, είναι μία ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της Υγείας και Ομορφιάς, με έδρα την Αθήνα. Χρονολογείται από το 1923 και αποτελεί μία από τις πιο παλαιές, οικογενειακές επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά Υγείας.

Η Γερολυμάτος International εστιάζει στην ανάπτυξη, την παραγωγή, τη διανομή, την προώθηση και τη διάθεση τόσο των δικών της προϊόντων, καθώς και αυτών των διεθνών διακεκριμένων συνεργατών της. Σε παγκόσμιο επίπεδο διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο τοπικών διανομέων, καθιστώντας τα προϊόντα της διαθέσιμα σε καταναλωτές σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πέραν από τις διεθνείς αγορές, η εταιρεία Γερολυμάτος International διαθέτει τρείς διακριτούς κλάδους δραστηριότητας, συγκεκριμένα: κλάδο μη συνταγογραφούμενων προϊόντων υγείας (OTC), κλάδο οπτικών (Optics), καθώς και κλάδο κτηνιατρικών (Vet).
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για 2η χρονιά πλούσιες δράσεις με στόχο την αξία της ευζωίας
Για την περίοδο 15-21/05/23


Σχετικά άρθρα

Τεράστιο το χάσμα σε Ανατολή και Δύση για το έργο και την αξία της φαρμακοβιομηχανίας
Έκθεση της Edelman σε 13.000 ερωτηθέντες και 13 χώρες
H MSD δημιουργεί θετικό αντίκτυπο στην Ελλάδα
Οι δράσεις της αποτυπώνονται στο ESG Brochure 2022
Πότε μπορεί μια διαφήμιση να αποτύχει;
H Jenni Romaniuk απαντά στο How Brands Grow την Πέμπτη 15 Ιουνίου