Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Γερολυμάτος International ΑΕΒΕ: Συνεργασία με τη Haleon (Hln)

11/12/2024 3:54:06 μμ
Για την ανάπτυξη και παραγωγή ρινικών προϊόντων βασισμένων στο θαλασσινό νερό
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H Γερολυμάτος International ΑΕΒΕ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη στρατηγική της συνεργασία με την ελβετική εταιρεία HALEON (HLN), εστιασμένη στην παραγωγή της πλειοψηφίας των προϊόντων της με βάση το θαλασσινό νερό, αρχικά για τις αγορές της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, η Γερολυμάτος International ΑΕΒΕ αναλαμβάνει τον ρόλο του προτιμώμενου συνεργάτη (preferred partner) της HALEON (HLN) για την ανάπτυξη και παραγωγή ρινικών προϊόντων βασισμένων στο θαλασσινό νερό.


Ο Πρόεδρος της Γερολυμάτος International ΑΕΒΕ Νικόλαος Γερολυμάτος δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι με αυτή την εξέλιξη, η οποία προέκυψε έπειτα από μία ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία αξιολόγησης. Η συνεργασία αυτή αποτελεί ορόσημο για την εταιρεία μας και ενισχύει περαιτέρω την ηγετική μας θέση στον τομέα της παραγωγής ρινικών προϊόντων θαλασσινού νερού». 


Η συνεργασία αυτή αναμένεται να οδηγήσει σε διπλασιασμό της παραγωγικής δυναμικότητας του εργοστασίου, επιτρέποντας την πλήρη αξιοποίηση των νέων εγκαταστάσεων και γραμμών παραγωγής που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο ενός υπό εξέλιξη επενδυτικού σχεδίου, ύψους περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ. Το επενδυτικό αυτό σχέδιο υλοποιείται με την υποστήριξη του προγράμματος Ελλάδα 2.0, το οποίο στοχεύει στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της καινοτομίας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία






Σχετικά άρθρα

Bristol Myers Squibb: Δημιουργεί νέα spin-off εταιρεία
Με 5 φάρμακα για αυτοάνοσα νοσήματα στο χαρτοφυλάκιό της
Συνεργασία-ορόσημο μεταξύ της ελληνικής Rafarm και της Cleveland Clinic
Με αντικείμενο την ανάπτυξη μιας νέας θεραπείας των ουλών κερατοειδούς
H YOUTH LAB. στα Duty Free των Αθηνών, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου
Μια νέα, Travel Retail εποχή ξεκινά για το ελληνικό brand δερμοκαλλυντικών
GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals