Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΦΣΑ: ετήσια κοπή πίτας

19/2/2008
Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (Φ.Σ.Α.) ανακοινώνει ότι στις 25 Φεβρουαρίου, ημέρα Δευτέρα, ώρα 7:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή πίτας των φαρμακοποιών-μελών του Συλλόγου στο Ξενοδοχείο Intercontinental (Λεωφ. Συγγρού 89-93).

Η ανακοίνωση του Φ.Σ.Α. αναφέρει ότι «θα σερβιριστεί καθιστό μενού και θα υπάρχει ζωντανή μουσική με ένα εκπληκτικό λατινοαμερικανικό συγκρότημα».

Τα μέλη τα οποία επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του ΦΣΑ επισημαίνει τέλος ότι, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, οι καλεσμένοι θα τοποθετηθούν ανάλογα με την άφιξή τους, καθώς οι θέσεις τραπεζιών δεν είναι προκρατημένες.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Συνέντευξη του Γιάννη Μαλλιαρού, προέδρου του Ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ
Νέα μελέτη από την AESGP αποκαλύπτει






Σχετικά άρθρα

ΕΟΦ: Η ισχύουσα διαδικασία για τις ατομικές παραγγελίες φαρμάκων
Όταν αυτά δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα
Η τεχνητή νοημοσύνη συμμετέχει και στην έκδοση συνταγών
Ένα μοναδικό project δοκιμάζεται τώρα στη Γιούτα των ΗΠΑ
Περισσότερα από 5.000 φαρμακεία συμμετέχουν στη δράση κατά της παχυσαρκίας
Και έχουν «σύμμαχο» φυλλάδιο με οδηγίες για τους ασθενείς από τον ΠΦΣ
Νέες χονδρικές τιμές σε 30 ΜΗΣΥΦΑ από τις 2 Ιανουαρίου
Αφορούν κυρίως συχνά προβλήματα υγείας