Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


FLOREXIL VAGINAL DOUCHE & CREMA LENITIVA της DermoXEN® / από την Εlpen

21/10/2013 1:24:40 μμ
Για την υγιεινή και τη φροντίδα της γυναικείας ευαίσθητης περιοχής
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Η σειρά DermoXEN, ειδικά σχεδιασμένη για την υγιεινή και τη φροντίδα της γυναικείας ευαίσθητης περιοχής, παρουσιάζει: το Florexil Vaginal Douche (140ml) και την Crema Lenitiva (50ml).

Το κολπικό ντους Florexil Vaginal Douche (με pH 4), χάρη στη συνδυασμένη δράση των ενεργών του συστατικών, σχηματίζει μια ικανή ασπίδα έναντι μολύνσεων και προσφέρει μια ευχάριστη και παρατεταμένη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Απευθύνεται σε γυναίκες αναπαραγωγικής και εμμηνοπαυσιακής ηλικίας.

Η καταπραϋντική κρέμα Crema Lenitiva απευθύνεται σε γυναίκες αναπαραγωγικής και εμμηνοπαυσιακής ηλικίας. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της δυσφορίας που οφείλεται σε κνησμό, ερυθρότητα, αίσθημα καύσου και άλλες μικροενοχλήσεις στην ευαίσθητη περιοχή της γυναίκας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Δύο νέα προϊόντα στη σειρά Eva Intima
Διεξήχθη από την Cosmetics Europe σε 6 χιλιάδες καταναλωτές






Σχετικά άρθρα

HYDRAFIZZ: Μέγιστη ενυδάτωση για τους αθλητές της καθημερινότητας
Νέα σειρά από τις εταιρείες ΒΙΑΝΕΞ & ΒΙΑΝ
Νέα Smart Yoghurt™ Κρέμα Νύχτας με Προβιοτικά
Κυκλοφορεί από την KORRES
Η ELPEN φέρνει τη σειρά ilon® στην ελληνική αγορά
Διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιό της στα σκευάσματα φυτικής προέλευσης
ΚΟRRES: Η συλλογή Aegean Bronze υποδέχεται δύο νέα προϊόντα
Το Bronzing Sun Protecting Biphase Water SPF50 και το Shimmering Dry Oil