Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


FITO+: Νέες συσκευασίες για τους ορούς FITOFILLER

15/1/2021 5:11:43 μμ
Με ειδικό σταγονόμετρο αιχμής
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Οι φυτικοί οροί (filler) προσώπου, ματιών & λαιμού FITOFILLER Νο 1 & Νο 2 για το γέμισμα των ρυτίδων κυκλοφορούν σε νέα συσκευασία με ειδικό σταγονόμετρο αιχμής για να εφαρμόζονται τέλεια πάνω στις ρυτίδες προσώπου, ματιών και λαιμού. 

Κατάλληλο για ηλικίες πριν από την εμμηνόπαυση, το FITOFILLER Νο 1 αποτελεί την εναλλακτική λύση στις ενέσιμες θεραπείες. Περιέχει τα φυτικά βιοενεργά συστατικά PROHYAL+® (ολιγοσακχαρίτες από φύλλα μπλε αγαύης) και EXFOLACTIVE® (ολιγοσακχαρίτες φραγκόσυκου) με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, καθώς και υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο, ελαστίνη, χαμομήλι, μαστίχα, κάρδαμο. Το PROHYAL+® ενισχύει την ενδογενή σύνθεση του υαλουρονικού οξέος και οδηγεί σε σταδιακό γέμισμα των ρυτίδων. Το EXFOLACTIVE® ενεργοποιεί με φυσικό τρόπο την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και προωθεί την κυτταρική ανανέωση, μειώνοντας έτσι τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. 
Διατίθεται σε Λ.Τ.: 9.60€.

Κατάλληλο για ηλικίες μετά την εμμηνόπαυση, το FITOFILLER Νο 2 αποτελεί την εναλλακτική λύση στις ενέσιμες θεραπείες. Περιέχει τα φυτικά βιοενεργά συστατικά IRIS ISO® (ισοφλαβόνες από το λουλούδι ίρις), EXFOLACTIVE® (ολιγοσακχαρίτες φραγκόσυκου) με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, υαλουρονικό οξύ, κολλαγόνο, ελαστίνη, ρόδι, σύκο, άρνικα. Το IRIS ISO® γεμίζει σταδιακά τις ρυτίδες, ενώ ισχυροποιεί τον επιδερμικό φραγμό. Το EXFOLACTIVE® ενεργοποιεί με φυσικό τρόπο την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και προωθεί την κυτταρική ανανέωση, μειώνοντας έτσι τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.
Διατίθεται σε Λ.Τ.: 9.60€.

Περισσότερες πληροφορίες



τηλ.: +(30)210 8327416
www.fito.gr
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφορεί από τη FITO






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη