Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


FIP: Νέα έκθεση για την αξιοποίηση των φαρμακοποιών στους εμβολιασμούς

8/7/2022 3:02:28 πμ
Ώστε να ανοίξει η συζήτηση για τη συνταγογράφηση και τη χορήγηση εμβολίων από διάφορες ειδικότητες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Οι κατά τόπους προκλήσεις και οι παράγοντες που επιτρέπουν την αξιοποίηση των φαρμακοποιών στον εμβολιασμό των πολιτών καταγράφονται σε μια νέα έκθεση από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP). Οι παράγοντες αυτοί καθορίστηκαν κατά τη διάρκεια μιας σειράς στρογγυλών τραπεζιών που διοργάνωσε η FIP μέσα στο χρόνο, με την Ομοσπονδία να φιλοδοξεί η παρούσα έκθεση να αξιοποιηθεί ως σημείο εκκίνησης για περισσότερες συζητήσεις σχετικά με τη δυνατότητα συνταγογράφησης και χορήγησης εμβολίων από διαφόρους επαγγελματίες υγείας. 

«Εξερευνώντας τα εμπόδια, μπορούμε να αποκαλύψουμε πιθανές οδούς για διεπαγγελματική συνεργασία και κατανομή εργασιών, ώστε να μην αφήνουμε κανέναν πίσω», δήλωσε ο Ronald Guse, πρόεδρος του Φόρουμ Επαγγελματικών Ρυθμίσεων της FIP. Δείτε την έκθεση εδώ. 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

Peifasyn Academy: Νέο live webinar για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου
Με θέμα τον μετεωρισμό και τις λειτουργικές διαταραχές του εντέρου
Σημαντική ανάπτυξη στα γαληνικά φάρμακα
Σύμφωνα με έκθεση για τη βρετανική αγορά
Μεταρρυθμίσεις στις σπουδές Φαρμακευτικής ζητούν οι Γάλλοι
Λόγω της δραματικής αύξησης όσων σπουδάζουν στο εξωτερικό
Opella: Πώς να προάγετε την ανδρική υγεία στο φαρμακείο
Σύμφωνα με έκθεση από τον βρετανικό οργανισμό Men’s Health Forum