Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Φαρμακευτικό Μάρκετινγκ: Νέο πρόγραμμα E – Learning από το ΕΚΠΑ

1/3/2021 2:50:48 μμ
Με πιστοποιητικό επιμόρφωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το «Φαρμακευτικό Μάρκετινγκ» περιλαμβάνεται στη νέα σειρά προγραμμάτων E - Learning που ανακοίνωσε το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται για πρώτη φορά και έχει σκοπό την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στις βασικές αρχές, τεχνικές και εφαρμογές του φαρμακευτικού μάρκετινγκ με στόχο την απόκτηση γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων σε αυτό το εξειδικευμένο γνωστικό πεδίο που χαρακτηρίζεται από πολλές ιδιαιτερότητες.


Για τη δημιουργία «χρηστικής αξίας» για κάθε εκπαιδευόμενο, στο πρόγραμμα έχουν ενσωματωθεί όλες οι βασικές και επίκαιρες γνώσεις γύρω από τη θεωρία, την πρακτική και τη δεοντολογία του φαρμακευτικού μάρκετινγκ και των πωλήσεων φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε εργαζόμενους του φαρμακευτικού κλάδου, σε άτομα που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένη κατάρτιση και εκπαίδευση στο φαρμακευτικό μάρκετινγκ για να υποστηρίξουν αλλαγή σταδιοδρομίας, καθώς και σε νέους πτυχιούχους που επιθυμούν να συμπεριλάβουν στο βιογραφικό τους στοιχεία διαφοροποίησης που θα διευκολύνουν την ένταξη τους στην αγορά εργασίας.


Στους συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν με επιτυχία το πρόγραμμα θα απονεμηθεί πιστοποιητικό επιμόρφωσης του ΕΚΠΑ.


Εισηγητής και συγγραφέας του εκπαιδευτικού υλικού είναι ο επιστημονικός συνεργάτης του ΕΚΠΑ Νίκος Καζάζης, οικονομολόγος με εξειδίκευση στο μάρκετινγκ και πολύχρονη πείρα στην εκπαίδευση στελεχών επιχειρήσεων.


Ακαδημαϊκοί υπεύθυνοι του προγράμματος είναι η Δρ. Ειρήνη Σαμαντά, αναπληρώτρια καθηγήτρια Marketing του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και ο Δρ. Γρηγόρης Ζωίδης, αναπληρωτής καθηγητής Φαρμακευτικής Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών.


Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα παρέχονται στην ιστοσελίδα του ΕΚΠΑ https://bit.ly/2NFvazq.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής έως 17 / 5 / 21. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 24 / 5 / 21.

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το Δ.Σ. του ΠΦΣ προχώρησε τάχιστα στην ολοκλήρωση της αναλογιστικής μελέτης
Μετά από 39 χρόνια, ο πρόεδρος αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης






Σχετικά άρθρα

Γιάννης Μαλλιαρός: «Το 2024 ξεκινά το μεγαλύτερο επενδυτικό πλάνο στην ιστορία του ομίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε.»
Συνέντευξη στη Βάσω Καλυβιώτη για το περιοδικό «Φαρμακευτικός Κόσμος» #197
Νέο webinar για την αντιμετώπιση των κοινών λοιμώξεων με ΜΗΣΥΦΑ φυτικής προέλευσης
Σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Νότιας Πελοποννήσου, τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Νομού Έβρου και του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ
Astellas Eλλάδας: Προωθεί το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Νεφρού 2024
Και στηρίζει τις πρωτοβουλίες της Ελληνικής Νεφρολογικής Εταιρείας
Ολοκληρώθηκε η πορεία του Ανδρέα Γαλανόπουλου στον όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ
Μετά από 39 χρόνια, ο πρόεδρος αποχωρεί λόγω συνταξιοδότησης