Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φαρμακευτική επικαιρότητα: Θέλουμε τη γνώμη σας!

28/1/2011
Οι εξελίξεις γύρω από το επάγγελμα στο επίκεντρο της συζήτησης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τις τελευταίες εβδομάδες οι εξελίξεις στο φαρμακευτικό χώρο διαδέχονται η μία την άλλη με καταιγιστικό ρυθμό. Στο επίκεντρο φυσικά το επιχειρούμενο από την κυβέρνηση «άνοιγμα» του φαρμακευτικού επαγγέλματος και οι διαβουλεύσεις με τους εκπροσώπους του κλάδου για τους όρους και τις προϋποθέσεις του.

 

Ιδιοκτησιακό καθεστώς, «κληρονομικότητα», πληθυσμιακά κριτήρια, επιχειρούμενη μείωση ποσοστού κέρδους, λειτουργία των φαρμακείων το Σάββατο (αλλά και… συνεχιζόμενες καθυστερήσεις εξόφλησης από τον ΟΠΑΔ, φάρμακα υψηλού κόστους, ανατιμολογήσεις και ελλείψεις σκευασμάτων, ηλεκτρονική συνταγογράφηση, συκοφαντικά δημοσιεύματα στον Τύπο και δημοσιογραφικές επιθέσεις κλπ.) μονοπωλούν τις συζητήσεις στον κλάδο.

 

Εάν θέλετε να εκφράσετε την άποψή σας για οποιοδήποτε θέμα της επικαιρότητας αφορά τον κλάδο, τις προτάσεις σας, τις εντυπώσεις σας ή τις ενστάσεις σας, ο «Φαρμακευτικός Κόσμος» σας παρέχει τώρα τη δυνατότητα αυτή!

 

Με ένα e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@f-kosmos.gr στείλτε μας τα κείμενα σας και θα τα φιλοξενήσουμε στη στήλη του site «Άρθρα μελών» ή στην έντυπη έκδοση του περιοδικού «Φαρμακευτικός Κόσμος»!

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πώς σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΦΣ την ψήφιση του νομοσχεδίου
Εκδόθηκαν πιστωτικοί λογαριασμοί από 200-300 ευρώ έως και μερικές χιλιάδες ευρώ






Σχετικά άρθρα

Απ. Βαλτάς: Δεν επιτρέψαμε τα μονοπώλια στη διάθεση των ΦΥΚ
Πώς σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΦΣ την ψήφιση του νομοσχεδίου
Ενεργειακές Κοινότητες: Ξεκίνησαν οι συμψηφισμοί
Εκδόθηκαν πιστωτικοί λογαριασμοί από 200-300 ευρώ έως και μερικές χιλιάδες ευρώ
Διψήφια ανάπτυξη προβλέπεται για την αγορά των συστημάτων τηλεφαρμακευτικής
Σύμφωνα με νέα έκθεση της Fortune Business Insights
Φαρμακοποιοί: Συμπληρωματική σύνταξη, εισφορές, αποταμίευση με ένα κλικ
Με μια απλή εγγραφή στο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης του ΠΦΣ