Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


FAMAR - Théa Pharma: Μια νέα ισχυρή συνεργασία ξεκινάει

19/9/2023 3:16:25 μμ
Αφορά την αποθήκευση και διανομή μιας σειράς σκευασμάτων στην ελληνική αγορά
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η φαρμακοβιομηχανία FAMAR, η οποία αναπτύσσει και παράγει φαρμακευτικά προϊόντα και καλλυντικά (CDMO), ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Théa Pharma Hellas. 


Η Théa Pharma Hellas, που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων για την υγεία των ματιών, επέλεξε για την αποκλειστική διαχείριση του χαρτοφυλακίου της το Κέντρο Διανομής της FAMAR, στη Θήβα. Συγκεκριμένα, η FAMAR αναλαμβάνει ως αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών, την αποθήκευση και τη διανομή των οφθαλμολογικών σκευασμάτων, των συμπληρωμάτων διατροφής καθώς και του ιατροτεχνικού εξοπλισμού της Théa Pharma Hellas στην ελληνική αγορά.


Σήμερα, το Κέντρο Διανομής της Famar, με εμπειρία που ξεπερνάει τα 70 χρόνια, αποτελεί το μεγαλύτερο κέντρο logistics αμιγώς φαρμακευτικών προϊόντων στην Ελλάδα, καλύπτοντας το 60% της ελληνικής αγοράς. Η τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει το ανθρώπινο δυναμικό του, καθώς και η ιδιαίτερη αξία που προσδίδει η εταιρεία στη διασφάλιση των ύψιστων προτύπων ποιότητας και συμμόρφωσης που απαιτούνται για την άρτια και ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά φαρμακευτικών προϊόντων, καθιστούν το Κέντρο Διανομής της FAMAR τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη, όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία.


«Είμαστε πολύ περήφανοι που η Théa Pharma Hellas μας εμπιστεύεται για τη διανομή των προϊόντων της στην ελληνική αγορά», δήλωσε ο Απόστολος Σαγιάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της FAMAR A.B.E. «Δεσμευόμαστε να αξιοποιήσουμε για ακόμα μια φορά την πολυετή εμπειρία μας και την τεχνογνωσία των ανθρώπων μας, προκειμένου να συνεχίσουμε να αποτελούμε σταθερά έναν αξιόπιστο και δυναμικό συνεργάτη, συμβάλλοντας μέσα από τις υπηρεσίες μας στον κοινό στόχο που έχουμε με τους πελάτες μας να βελτιώνουμε τη ζωή των ασθενών διασφαλίζοντας τη διαθεσιμότητα των φαρμακευτικών προϊόντων».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Οδηγίες για τους αιμοδότες
Σύμφωνα με την Έλ. Χουλιάρα, Μέλος ΔΣ PIF, Πρόεδρο και CEO AstraZeneca Ελλάδας & Κύπρου


Σχετικά άρθρα

Amgen: Εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη στην παραγωγή φαρμάκων
Επεκτείνοντας τη συμφωνία της με την Amazon
Διπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα Circular Economy Awards 2023
Διακρίθηκαν οι πρακτικές της για την κυκλική οικονομία
Τα πιο κερδοφόρα φάρμακα το 3ο τρίμηνο του 2023
Και οι δύο εταιρείες που σημείωσαν σημαντικές μειώσεις στις πωλήσεις τους