Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

FAMAR: Ημέρα Καριέρας στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα

1/6/2023 2:54:55 πμ
Με στόχο την υποστήριξη νέων ανθρώπων στη σύνδεσή τους με τον παραγωγικό ιστό της χώρας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τους φοιτητές του Τμήματος Logistics του ΤΕΙ Θήβας υποδέχτηκε η FAMAR στο Κέντρο Διανομής της, το οποίο επίσης βρίσκεται στη Θήβα, κατά τη διάρκεια της «Ημέρας Καριέρας».

Με στόχο την υποστήριξη νέων ανθρώπων στη σύνδεσή τους με τον παραγωγικό ιστό της χώρας, η φαρμακευτική εταιρεία άνοιξε τις πόρτες της σε φοιτητές, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συνομιλήσουν με έμπειρα στελέχη της αγοράς και να ενημερωθούν για μερικές από τις πιο σημαντικές πτυχές του κλάδου, καθώς και για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που προσφέρει. Οι φοιτητές είχαν επίσης την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Κέντρου Διανομής, που αποτελεί το μεγαλύτερο κέντρο στην Ελλάδα για τη διανομή αμιγώς φαρμακευτικών προϊόντων, και να δουν στην πράξη ορισμένες από τις πιο νευραλγικές διαδικασίες των logistics.

Την εμπειρία του μοιράστηκε με τους φοιτητές ως καλεσμένος της FAMAR στο πλαίσιο της Ημέρας Καριέρας και ο Δρ. Αθανάσιος Μπίκος, Business Operations Consultant, επισημαίνοντας ότι η αποτελεσματική εποικοδομητική επικοινωνία χτίζει ισχυρές σχέσεις, ενισχύει την ικανοποίηση των πελατών και συμβάλλει στην επιχειρηματική επιτυχία. Επίσης, αναφέρθηκε και αυτός στη σημασία του agile management και της αξιοποίησης των τεχνολογιών αυτοματισμού, αναδεικνύοντας το ρόλο τους στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών. Τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε ο Δρ. Σταύρος Καμπάνης, Senior Head of Quality Management της FAMAR, ο οποίος επικεντρώθηκε στις βασικές αξίες της εταιρείας, στην προσήλωσή της στην αριστεία και στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Διαθέτει εκτεταμένη διεθνή εμπειρία στους κλάδους της φαρμακευτικής, της βιοτεχνολογίας και των CDMO
Δήλωση του ΠΦΣ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φαρμακοποιού






Σχετικά άρθρα

ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης: Ισχυρή παρουσία στο PHARMA point 2025
Με υψηλή επισκεψιμότητα στο περίπτερό του
Νέα συμφωνία MSD – Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ
Για τη συν-προώθηση του εμβολίου Gardasil 9®
AstraZeneca: Συμφωνία με τις ΗΠΑ για χαμηλότερες τιμές στα φάρμακά της
Η δεύτερη αντίστοιχη συμφωνία του Ντ. Τραμπ, μετά την Pfizer
DEMO: Έναρξη μαθημάτων στην πρώτη Βιο-Ακαδημία της εταιρείας
Οι συμμετέχοντες επιλέχθηκαν μέσα από ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό σύνολο αιτήσεων