Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


FAMAR: Ημέρα Καριέρας στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα

1/6/2023 2:54:55 πμ
Με στόχο την υποστήριξη νέων ανθρώπων στη σύνδεσή τους με τον παραγωγικό ιστό της χώρας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τους φοιτητές του Τμήματος Logistics του ΤΕΙ Θήβας υποδέχτηκε η FAMAR στο Κέντρο Διανομής της, το οποίο επίσης βρίσκεται στη Θήβα, κατά τη διάρκεια της «Ημέρας Καριέρας».

Με στόχο την υποστήριξη νέων ανθρώπων στη σύνδεσή τους με τον παραγωγικό ιστό της χώρας, η φαρμακευτική εταιρεία άνοιξε τις πόρτες της σε φοιτητές, δίνοντάς τους την ευκαιρία να συνομιλήσουν με έμπειρα στελέχη της αγοράς και να ενημερωθούν για μερικές από τις πιο σημαντικές πτυχές του κλάδου, καθώς και για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που προσφέρει. Οι φοιτητές είχαν επίσης την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Κέντρου Διανομής, που αποτελεί το μεγαλύτερο κέντρο στην Ελλάδα για τη διανομή αμιγώς φαρμακευτικών προϊόντων, και να δουν στην πράξη ορισμένες από τις πιο νευραλγικές διαδικασίες των logistics.

Την εμπειρία του μοιράστηκε με τους φοιτητές ως καλεσμένος της FAMAR στο πλαίσιο της Ημέρας Καριέρας και ο Δρ. Αθανάσιος Μπίκος, Business Operations Consultant, επισημαίνοντας ότι η αποτελεσματική εποικοδομητική επικοινωνία χτίζει ισχυρές σχέσεις, ενισχύει την ικανοποίηση των πελατών και συμβάλλει στην επιχειρηματική επιτυχία. Επίσης, αναφέρθηκε και αυτός στη σημασία του agile management και της αξιοποίησης των τεχνολογιών αυτοματισμού, αναδεικνύοντας το ρόλο τους στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών. Τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε ο Δρ. Σταύρος Καμπάνης, Senior Head of Quality Management της FAMAR, ο οποίος επικεντρώθηκε στις βασικές αξίες της εταιρείας, στην προσήλωσή της στην αριστεία και στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

24/4/2024 12:47:30 πμ«MSD Gives back»
Οι εργαζόμενοί της υλοποίησαν 18 εθελοντικές δράσεις σε 6 μεγάλες ελληνικές πόλεις
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών