Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Famar: Αναλαμβάνει τη διανομή εμβολίων Covid-19 στα πιο απομακρυσμένα κέντρα εμβολιασμού στην Ελλάδα

18/3/2021 6:57:50 μμ
Η εταιρεία θα παρέχει τις υπηρεσίες της δωρεάν
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Famar αναλαμβάνει το ζωτικής σημασίας έργο της διανομής εμβολίων σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας τις υπηρεσίες της δωρεάν στην ελληνική κυβέρνηση και έχοντας ήδη 70 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και παραγωγή φαρμακευτικών σκευασμάτων αλλά και μοναδική τεχνογνωσία στη διακίνηση αποκλειστικά και μόνο φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων για την Ελλάδα.

Η Famar έχει τη δυνατότητα να φέρει εις πέρας αυτήν την αποστολή με αυστηρή συμμόρφωση στις Ορθές Πρακτικές Διανομής λόγω της ποιότητας και του μεγέθους του στόλου της και του άρτια εκπαιδευμένου εργατικού δυναμικού της. Ο στόλος της Famar θα εξυπηρετεί κέντρα εμβολιασμού της Βόρειας Ελλάδας και της Θράκης. Με αναχώρηση από το Κέντρο Θεσσαλονίκης, καλύπτοντας τους νομούς Χαλκιδικής, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου, φτάνοντας στα πιο απομακρυσμένα κέντρα εμβολιασμού της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Η Famar ήδη επενδύει και αναπτύσσει το κέντρο διανομών της στη Θήβα, δημιουργώντας ένα από τα πλέον σύγχρονα και εξειδικευμένα κέντρα αποθήκευσης φαρμακευτικών προϊόντων. Διαθέτει έκταση ~30.000m², δυνατότητα αποθήκευσης ~45.000 παλετών, 65 ειδικά οχήματα για τη μεταφορά ευαίσθητων σκευασμάτων με όλο τον απαιτούμενο και πιστοποιημένο ποιοτικά εξοπλισμό και 1.800 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Αγγελικής Μοτσάκου, Corporate Affairs Manager της Famar: «Το υπ. Υγείας δέχτηκε ευχαρίστως τη δωρεά μας, αναγνωρίζοντας την αξιοπιστία και την τεχνογνωσία μας στη διανομή φαρμακευτικών προϊόντων, καθώς και την αποφασιστικότητά μας να συμβάλουμε ενεργά σε αυτήν τη σημαντική εθνική προσπάθεια».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Το προληπτικό πρόγραμμα βρίσκεται υπό επεξεργασία απαντά το υπ. Υγείας






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος