Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ. Πέλλας - Φ.Σ. Αιγιαλείας: Γενικές Συνελεύσεις Συλλόγων

20/1/2010
Συζήτηση και λήψη αποφάσεων για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πέλλας καλεί τα μέλη του Συλλόγου στην ετήσια Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ώρα 20.00 μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου ώρα 18.00 μ.μ.επιθυμητή ημερομηνία») στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας, Περιοχή Καταρρακτών-Βαροσίου.

 

Θέματα συζήτησης:

 

1. Απολογισμός οικ. Έτους 2009

2. Προϋπολογισμός οικ. Έτους 2010

3. Έγκριση απόφασης Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου για αναστολή από 1-2-2010 της επί πιστώσει χορήγησης φαρμάκων προς όλα τα ασφαλιστικά Ταμεία (εκτός ΙΚΑ και ΟΓΑ) που καθυστερούν την εξόφληση των συνταγών των φαρμακείων .

 

Στη σχετική ανακοίνωση ο Φ.Σ. Πέλλας επισημαίνει πως η παρουσία των φαρμακοποιών «είναι υποχρεωτική για λήψη αποφάσεων τόσο σοβαρών θεμάτων».

 

Στη Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. Πέλλας θα είναι παρών και ο Γενικός Γραμματέας του Π.Φ.Σ., Καραγεωργίου Δημήτριος, για να ενημερώσει τα μέλη του Συλλόγου.


Παράλληλα, την Πέμπτη 28/01, ώρα 20.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Φ.Σ. Αιγιαλείας, στα γραφεία του Συλλόγου, με θέμα τις εξελίξεις στον φαρμακευτικό κλάδο.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Οι πολιτικές τιμολόγησης έχουν αποτύχει, υποστηρίζει η Medicines for Europe
Η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ χαιρετίζει τη στροφή του Οργανισμού προς την παροχή υπηρεσιών






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Λάρισας: Συμμετέχει στο πρόγραμμα «Θέλω την Ελπίδα»
Για την αντιμετώπιση της έμφυλης βίας
Οι θέσεις των 7 παρατάξεων που διεκδικούν τον ΦΣΑ
Οι επερχόμενες εκλογές στις 14 Δεκεμβρίου
Οι προτεραιότητες για το φαρμακευτικό επάγγελμα παγκοσμίως
Σύμφωνα με το στρατηγικό σχέδιο της FIP για την 5ετία 2025-2030
Φαρμακοποιός ο αρχηγός του νέου κυκλώματος εικονικών συνταγογραφήσεων
Έχει προκαλέσει ζημιά ύψους άνω των 435.000 ευρώ