Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ. Κορινθίας: Σεμινάριο σε συνεργασία με τη Novo Nordisk Hellas

1/9/2022 2:35:44 πμ
Με θέμα: Η φαρμακευτική φροντίδα της Παχυσαρκίας - Ο ρόλος των GLP-1 αναλόγων
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Φ.Σ. Κορινθίας προσκαλεί τα μέλη του στο εκπαιδευτικό σεμινάριο της Novo Nordisk Hellas με τίτλο:
«Η φαρμακευτική φροντίδα της Παχυσαρκίας – Ο ρόλος των GLP-1 αναλόγων». 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του ΠΦΣ και του ΙΔΕΕΑΦ την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, 10:30-13:00, στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου (Αδειμάντου 63, Κόρινθος). Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εκπαιδευτούν οι φαρμακοποιοί στη νόσο της παχυσαρκίας, να αναπτύξουν δεξιότητες στη διαχείριση των ασθενών με παχυσαρκία στο φαρμακείο και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους στη θεραπευτική τους προσέγγιση με GLP-1 ανάλογα, ώστε να αποτελέσουν σημαντικό κρίκο της θεραπευτικής ομάδας που θα αναλάβει τη φροντίδα των ασθενών αυτών.

Ομιλητές:
• Διαμαντής Κλημεντίδης, κλινικός φαρμακοποιός, MSc in Clinical Pharmacy, MSc στη Διαχείριση της Γήρανσης και των Χρόνιων Νοσημάτων
• Αλέξανδρος Μουρουγλάκης, ειδικός παθολόγος, πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής Πανελλήνιου Συλλόγου στήριξης ατόμων με Παχυσαρκία – Ιμερόεσσα, Certified EASO European Clinical Fellow for the management of Obesity, Έλληνας εκπρόσωπος Νέων Παθολόγων Ευρώπης – Young Internists / EFIM (2017-2021).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις δηλώσεις συμμετοχής κατά την κατάθεση των συνταγών Αυγούστου στη Γραμματεία του Συλλόγου.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ενημέρωση και για τα χρονοδιαγράμματα υποβολών και πληρωμών
Η εταιρεία ζητά να αλλάξει η συζήτηση για τη διαχείρισή της






Σχετικά άρθρα

Οι κυβερνοεπιθέσεις απειλούν πλέον και τα φαρμακεία
Τα ψηφιακά αρχεία που διακινούν πωλούνται κατά μέσο όρο προς 8 ευρώ στο dark web
ΠΙΣ προς τους φαρμακοποιούς: Δεν είμαστε όλοι το ίδιο
Ζητά στενή συνεργασία χωρίς επικαλύψεις ρόλων
Στ. Λιναρδάκης: 5 κατηγορίες δικαιούχων ΦΥΚ θα εξυπηρετούνται από τα φαρμακεία
Ισοδυναμεί με το 17-18% των συνολικών δικαιούχων