Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ. Αττικής-Πειραιά: 24ωρη απεργία σήμερα και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον ΕΟΠΥΥ

5/4/2012
Φαρμακοποιοί κατέλαβαν το γραφείο του Γ. Βουδούρη, ζητώντας συνάντηση μαζί του
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Από το http://www.iatropedia.com (5/4/2012):


Ένταση και ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα έξω από τα κτίρια του ΕΟΠΥΥ, σήμερα Πέμπτη 5/4, όπου συγκεντρώθηκαν φαρμακοποιοί μέλη των Φ.Σ. Αττικής και Πειραιά, διαμαρτυρόμενοι για τη μη καταβολή των οφειλών από τον οργανισμό.


Η ατμόσφαιρα εξεράγει όταν αντιπροσωπεία των φαρμακοποιών βρισκόταν σε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Κ. Σουλιώτη. Οι συγκεντρωμένοι ενημερώθηκαν ότι την ίδια ώρα ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Γ. Βουδούρης, βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση σε τηλεοπτικό σταθμό. Οι φαρμακοποιοί επιχείρησαν τότε, να εισβάλλουν στο κτίριο και έσπασαν την πόρτα. Αυτή την ώρα οι φαρμακοποιοί έχουν καταλάβει το γραφείο του προέδρου και περιμένουν συνάντηση μαζί του.


Την ίδια ώρα, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα όλα τα φαρμακεία σε Αθήνα και Πειραιά, με εξαίρεση ελάχιστα που θα εφημερεύσουν, αφού οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αττικής και Πειραιά δε θα ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους ζητώντας άμεσα την αποπληρωμή των οφειλών του ΕΟΠΥΥ αλλά και των άλλων Ταμείων από τους προηγούμενους μήνες.


Ταυτόχρονα οι φαρμακοποιοί του Λεκανοπεδίου έχουν σταματήσει την πίστωση στον ΕΟΠΥΥ από χθες Τετάρτη 4/4, γεγονός που σημαίνει ότι οι ασφαλισμένοι πρέπει να αγοράζουν τα φάρμακά τους με χρήματα από την τσέπη τους και στην συνέχεια να διεκδικούν τα χρήματά τους από τον ΕΟΠΥΥ.


Η ηγεσία του ΕΟΠΥΥ πάντως μιλά για αναίτιες κινητοποιήσεις αφού, όπως υποστηρίζει, συμφωνήθηκε με τους προέδρους των Συλλόγων να γίνει τμηματικά η αποπληρωμή των οφειλών.


ΒΙΝΤΕΟ (http://www.star.gr)

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΦΣ στηρίζει τις σχετικές αποφάσεις των κατά τόπους συλλόγων
Σε διαρκή έρευνα ο οργανισμός φαρμάκων και η αστυνομία






Σχετικά άρθρα

Οι φαρμακοποιοί συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις για τα Τέμπη
Ο ΠΦΣ στηρίζει τις σχετικές αποφάσεις των κατά τόπους συλλόγων
Τιμητική διάκριση για την UCB Ελλάδας και τον Λεωνίδα Ισσόπουλο
Από την πρεσβεία του Βελγίου στην Ελλάδα
Μπαράζ κλοπών στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης
Ο Σύλλογος ζήτησε από την ΕΛ.ΑΣ. αύξηση περιπολιών
Peifasyn Academy: Νέο webinar για φαρμακοποιούς & βοηθούς φαρμακείου
Με θέμα: «Σύγχρονες προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση των εμβοών και του ιλίγγου»