Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Φ.Σ.Α.: Αναστολή της κινητοποίησης για ΟΠΑΔ

6/5/2011
Από σήμερα Παρασκευή 6 Μαΐου εκτελούνται κανονικά συνταγές του Δημοσίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής (Φ.Σ.Α.) ανακοίνωσε ότι οι πληρωμές του ΟΠΑΔ για το 2010 και για τα Φάρμακα Υψηλού Κόστους έχουν ξεκινήσει.

 

Ως εκ τούτου, από σήμερα Παρασκευή 6 Μαΐου 2011 αναστέλλεται η κινητοποίηση των φαρμακοποιών του Φ.Σ.Α. και επανεκτελούνται κανονικά οι συνταγές του ΟΠΑΔ (Δημοσίου).

Δελτίο Τύπου Φ.Σ.Α.:

 

"Αθήνα, 6/5/2011

 

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, μετά την έναρξη των πληρωμών των οφειλών του 2010 του ΟΠΑΔ προς τα μέλη μας, αναστέλλει προσωρινά την κινητοποίηση του, χορηγώντας κανονικά τα φάρμακα προς τους ασφαλισμένους του Οργανισμού.

 

Ελπίζουμε στην οριστική ομαλοποίηση των πληρωμών μας, αναγνωρίζοντας ότι ο Πρόεδρος του ΟΠΑΔ κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου αυτού".

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Απευθύνονται μόνο σε όσους έχουν υψηλό κίνδυνο νόσησης
Περιγράφεται σε πρόσφατη έκθεση της FIP






Σχετικά άρθρα

Η ανταπόκριση των φαρμακοποιών σε φυσικές καταστροφές και έκτακτες ανάγκες
Περιγράφεται σε πρόσφατη έκθεση της FIP
Νέες λύσεις για τις ελλείψεις φαρμάκων προτείνει ο ΦΣΘ στον πρωθυπουργό
Κατά τη διάρκεια σύσκεψης, ενόψει της 89ης ΔΕΘ
Κ. Μανωλόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις του νέου προέδρου του Φ.Σ. Αττικής
Αρκετές οι εκκρεμότητες που συσσωρεύτηκαν τους προηγούμενους μήνες, αναφέρει
Οι νέες επιχειρηματικές δεξιότητες για τους φαρμακοποιούς
Αναγκαία πλέον η εκπαίδευση στο HR