Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Ευρωπαίος Ηγέτης Ποιότητας για το 2012, ο Κ. Ευριπίδης της GENESIS Pharma

21/6/2013 8:44:49 πμ
Από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ποιότητα European Organisation for Quality
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Μετά τη διάκρισή του ως «Έλληνας Quality Leader 2012», ο κ. Κωνσταντίνος Ευριπίδης, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτικό στέλεχος της GENESIS Pharma, έλαβε την υψηλότερη ευρωπαϊκή διάκριση για τη δέσμευση στελέχους στην ποιότητα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ποιότητα, European Organisation for Quality, μετά από αξιολόγηση 20 Quality Leaders από όλη την Ευρώπη. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου, στο Ταλίν της Εσθονίας στο πλαίσιο του 57ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Ποιότητας.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ποιότητα, EOQ, τον τίμησε για το όραμα και την προσωπική του δέσμευση σε θέματα ποιότητας, τη συνολική του πορεία στη φαρμακευτική αγορά, αλλά και τη συμβολή του στη δημιουργία μιας ελληνικής εταιρείας που μόλις 16 χρόνια μετά την ίδρυσή της έχει καταφέρει να βρίσκεται μεταξύ των πιο σημαντικών εταιρειών της ελληνικής φαρμακευτικής αγοράς, με τοπική αλλά και διεθνή αναγνώριση. Παράλληλα, η Επιτροπή αξιολόγησε με ιδιαίτερη βαρύτητα τις επιχειρηματικές αποφάσεις που οδήγησαν στη διασφάλιση μιας σταθερής πορείας βιώσιμης ανάπτυξης της GENESIS Pharma σε μια περίοδο όπου οι οικονομικές και επιχειρηματικές συνθήκες στην Ελλάδα είναι δυσχερείς.


Ο κος Ευριπίδης παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον Πρόεδρο του Οργανισμού, Niyazi Akdas, παρουσία 300 και πλέον ανώτατων στελεχών επιχειρήσεων, μελών του EOQ και αξιολογητών ποιότητας, δήλωσε σχετικά: «Η εστίαση στην ποιότητα, την αριστεία και την καινοτομία δίνει στην επιχείρηση αυτομάτως το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεται, είτε στην εγχώρια αγορά είτε σε μια παγκόσμια αγορά που πλέον δεν έχει σύνορα. Δημιουργώντας από το μηδέν μια ελληνική φαρμακευτική, είχαμε το όραμα να ιδρύσουμε, όχι απαραίτητα την μεγαλύτερη, αλλά την καλύτερη φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα και να διαμορφώσουμε τις βάσεις για μια ευρωπαϊκή προοπτική. Η δέσμευσή μας στις αρχές της ποιότητας υπήρξε εξαρχής και παραμένει βασικό συστατικό της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Μας καθοδηγεί όλους ως πυξίδα, ώστε να μπορούμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε ημέρα που περνά, σε όλα τα στάδια της λειτουργίας μας, ακόμη και όταν οι συνθήκες της αγοράς δεν είναι ευνοϊκές».


Ο θεσμός Quality Leader of the Year είναι ένας ετήσιος πανευρωπαϊκός θεσμός που πραγματοποιείται από το 2002 από τον European Organisation for Quality 

(Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ποιότητα) και σε εθνικό επίπεδο διοργανώνεται από την ΕΕΔΕ-Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων.

Πηγή: ygeia360.gr
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη