Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

ExO World Digital Summit: Κορυφαίοι διανοούμενοι συζητούν για τη νέα παγκόσμια κατάσταση

9/4/2020 1:46:01 μμ
Στην τριήμερη ψηφιακή διάσκεψη κορυφής που διοργανώνει η Boussias communications
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Εν μέσω της ευρείας ακύρωσης μεγάλων συνεδρίων κάθε είδους παγκοσμίως, η ομάδα του OpenExo -το οποίο συνδέει επαγγελματίες διεθνούς βεληνεκούς για τη μεταμόρφωση του παγκόσμιου οικοσυστήματος- με γρήγορα αντανακλαστικά ανακοίνωσε το ExO World Digital Summit 2020, ένα παγκόσμιο, online τριήμερο γεγονός, που θα συγκεντρώσει τους κορυφαίους διανοούμενους της εποχής μας για να συζητήσουν την σημερινή παγκόσμια κατάσταση και να αναδείξουν τις καλύτερες λύσεις για τις πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε.

Με αφορμή την κρίση του κορoνοϊού, η διάσκεψη θα εξετάσει αναλυτικά το μέλλον της οικονομίας, του παγκόσμιου εμπορίου, της υγείας (σωματικής και ψυχικής), ξαναχτίζοντας παγκόσμιους θεσμούς.


«Μπορούμε να επιλέξουμε να μείνουμε απομονωμένοι σε αυτή την δύσκολη εποχή, ή, μπορούμε να ενωθούμε και να ξεκινήσουμε μια παγκόσμια συζήτηση για το μέλλον μας και πώς μπορούμε να το μετατρέψουμε, κάνοντάς το ακόμα καλύτερο. Θα μοιραστούμε εργαλεία αλλαγής με εφαρμογή σε προσωπικό, εταιρικό ή και θεσμικό επίπεδο, σε αυτή δύσκολη εποχή» ανέφερε ο πρόεδρος και ιδρυτής του OpenExO, Salim Ismail.

Αξιοποιώντας τις γνώσεις περισσότερων από 3.500 «OpenExO» επενδυτών, συμβούλων και ειδικών της πρωτοπορίας, όπως επίσης και τη μοναδική αξία που προσφέρει το παγκόσμιο δίκτυο του Singularity University , η διάσκεψη θα λάβει μέρος «ψηφιακά» από 14 έως 16 Απριλίου.

Αgenda συνεδριάσεων:

Tεχνολογική διάσπαση | Βιομηχανική διάσπαση (Μεταφορές, Συστήματα Υγείας, Εκπαίδευση) | Μέλλον της εκπαίδευσης | Η «διαλυτότητα» της δημοκρατίας | Μακροοικονομικά και η απειλή του αυξανόμενου χρέους | Παιδιά και εθισμός στις οθόνες | COVID19 – Ειδικοί υγείας και οι προγνώσεις τους για τον κόσμο | COVID19 - Επιτροπή για δημάρχους και πως το αντιμετωπίζουν | COVID19 - Μια συνέντευξη από το μέτωπο - Μπεργκάμο, Ιταλία | Επιτροπή παγκόσμιων CIOs - μεταμόρφωση και διαφορετικότητα | Εργαλεία για μεταμόρφωση όπως διαφάνεια, ExO Sprint, μεθοδολογία Fastrack, MTP Canvas, και Q&A σε τοπικές γλώσσες μεταξύ των συνεδριάσεων.


Σε αντίθεση με ένα "webinar" με Q&A, η διάσκεψη περιλαμβάνει μία εξ ολοκλήρου ψηφιακή πλατφόρμα για την κύρια σκηνή, ένα expo-booth, μια δικτυακή ζώνη, όπως επίσης ατομικές συνεδριάσεις και δωμάτια επιτροπών που θα προσφέρουν ένα κυβερνοχώρο υψηλής τεχνολογίας, όπου θα πυροδοτηθεί μια παγκόσμια συζήτηση γύρω από τη αυξανόμενη μεταμόρφωση.

Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε με κύριο στόχο να προσφέρει την ιδανική πλατφόρμα για μια συλλογική διάσκεψη που θα παράγει χειροπιαστά αποτελέσματα, μέσα από διορατική συζήτηση για τις πιο σχετικές ερωτήσεις της γενιάς μας, όπως την τεχνολογία ως δυναμική λειτουργία, τη μεταμόρφωση της βιομηχανίας, κοινωνικές επιδράσεις και το μέλλον της δημοκρατίας, συστήματα υγείας, μέσα μεταφοράς, ενέργεια και εκπαίδευση.

Έως και 100.000 συμμετέχοντες

Η ψηφιακή πλατφόρμα επιτρέπει μέχρι 100.000 συμμετέχοντες που θα επικοινωνήσουν, θα εμπνεύσουν και θα συνεργαστούν, παρακολουθώντας σημαντικούς διανοούμενους παγκόσμιας εμβέλειας, οργανώσεις και ηγέτες από όλο τον κόσμο.

Η κοινότητα του OpenExO

Η διάσκεψη κορυφής διοργανώνεται από την κοινότητα του OpenExO σε συνεργασία με τα Singularity University, XPrize, Rokk3r, Vortex, HighVibe Network, Abundance 360 και ExO Speakers.

Επιβεβαιωμένοι ομιλητές

Επιβεβαιωμένοι ομιλητές είναι οι: Peter Diamandis, Salim Ismail, Vincente Fox, John Edge, Nicole Drieske, Jeff Booth, Thomas Ermacora, Chris Traub, Paul Pagnato, Brian Bacon, David Orban, Jason Silva, Daniel Kraft, Andrew Hessel, Nabyl Charania, Julie Hanna και άλλοι που θα ανακοινωθούν.

Φιλοσοφία ExO World Digital Summit 2020

Το ExO World Digital Summit 2020 συνεχίζει το ήθος που όρισε το OpenExO, και βασίζεται στο να προσφέρει μια στρατηγική πλατφόρμα χτισμένη να ενθαρρύνει ένα ανοιχτό τρόπο σκέψης. Επίσης, προσφέρει εργαλεία και ευκαιρίες που θα αλλάξουν τον κόσμο, για ένα καλύτερο μέλλον.

Αυτές οι 3 μέρες προσφέρουν μεταμορφωτικές εικονικές συζητήσεις που δίνουν σημαντική αξία στους online συμμετέχοντες και συνεισφέρουν σε μια ουσιαστική κατανόηση της τωρινής παγκόσμιας κατάστασης, στο πλαίσιο της COVID-19 πανδημίας.

Διάρκεια συνεδριάσεων

Τα συνέδρια της κύριας σκηνής έχουν διάρκεια τριών ωρών το καθένα με ενδιάμεσα διαλείμματα, σύντομες συνεντεύξεις και διαλόγους, ενώ βραβευμένοι με Grammy μουσικοί θα παίζουν σε εικονική σκηνή. Θα υπάρχουν διαθέσιμα Q&A με τους κεντρικούς ομιλητές μετά από τις παρουσιάσεις τους, όπως επίσης και πρακτικές συνεδριάσεις σε θέματα που επηρεάζουν την παγκόσμια κοινότητα. «Ζούμε σε μια φανταστική αλλά προκλητική εποχή. Η κατάσταση με τον COVID-19 έχει αναγκάσει πολύ κόσμο να υποχωρήσει, ανησυχητικά. Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο πιο κοντά ,μέσα από την δύναμη της τεχνολογίας, όχι μόνο για να ανταλλάξουμε ιδέες μεταμόρφωσης για την τωρινή μας κατάσταση, αλλά επίσης για να ρίξουμε ένα φως ελπίδας στο φωτεινό μέλλον που βρίσκεται μπροστά μας» δήλωσε ο Ismail.


Για περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια παρακαλώ επισκεφθείτε ΕΔΩ:


"Το ExO World είναι το αντίστοιχο Συνέδριο Bretton Woods του 21ο αιώνα. Εδώ, θα καθιερωθούν οι θεσμοί που θα αντιμετωπίσουν τις καινούργιες παγκόσμιες προκλήσεις." - Nishan Degnarain, World Economic Forum.
H Boussias Communications είναι Official Ambassador του ExO World Digital Summit 2020 σε Ελλάδα και Κύπρο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης







Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη