Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Εξειδικευμένη ασφάλιση για φαρμακοποιούς από την Υδρόγειο Ασφαλιστική

18/11/2014 11:25:35 πμ
Παρέχει ολοκληρωμένη προστασία για τον ίδιο το φαρμακοποιό, την επιχείρηση αλλά και την οικογένειά του
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



 

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική δημιούργησε ένα εξειδικευμένο και πρωτοποριακό ασφαλιστικό πρόγραμμα που έρχεται να ανταποκριθεί με ολοκληρωμένο και οικονομικό τρόπο στις ιδιαίτερες ασφαλιστικές ανάγκες των φαρμακοποιών, εξασφαλίζοντας ηρεμία και σιγουριά στην επαγγελματική και οικογενειακή ζωή.

Το Πολυασφαλιστήριο Φαρμακοποιών της Υδρογείου παρέχει ολοκληρωμένη προστασία για τον ίδιο τον επαγγελματία φαρμακοποιό, την επιχείρηση αλλά και την οικογένειά του, μέσα από ένα συνδυασμό τριών σημαντικών καλύψεων:

  • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη του φαρμακοποιού ή του βοηθητικού του προσωπικού για σωματικές βλάβες ή θάνατο τρίτων από αμέλεια, παράλειψη, λάθος εκτέλεση συνταγής ή άλλο λάθος κατά την παρασκευή και πώληση των φαρμάκων/φαρμακευτικών σκευασμάτων.
    Ο ασφαλιζόμενος φαρμακοποιός μπορεί, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες του, να επιλέξει το επίπεδο της κάλυψης που επιθυμεί.
  • Αστική Ευθύνη από τη λειτουργία του επαγγελματικού του χώρου, για ατυχήματα (σωματικές βλάβες, υλικές ζημιές) τρίτων στο χώρο του φαρμακείου που διατηρεί ο ασφαλιζόμενος.
  • Προσωπικό ατύχημα φαρμακοποιού: Επειδή ένα απρόοπτο μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή, η κάλυψη προσωπικού ατυχήματος διασφαλίζει το φαρμακοποιό και τα αγαπημένα του πρόσωπα, παρέχοντας πολύτιμη οικονομική υποστήριξη και συναισθηματική σιγουριά τη στιγμή της ανάγκης.
    Καλύπτονται οι περιπτώσεις: • Θάνατος από ατύχημα - 50.000 ευρώ • Μόνιμη Ολική Ανικανότητα - 50.000 ευρώ • Μόνιμη Μερική Ανικανότητα (παρέχοντας ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό του ανωτέρω ανάλογα με το βαθμό/σοβαρότητα ανικανότητας, με βάση πίνακα ανικανοτήτων στο συμβόλαιο) • Ιατροφαρμακευτικά έξοδα ατυχήματος.

Τα ετήσια ασφάλιστρα του προγράμματος κυμαίνονται από 100-120 ευρώ, ανάλογα με την επιλογή για την κάλυψη Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης.

 

Ειδική προαιρετική προσφορά

Η Υδρόγειος Ασφαλιστική παρέχει σε όσους επιλέξουν το πρόγραμμα, ειδική προσφορά για ασφάλιση του φαρμακείου τους στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης επιχείρησης MEGABusiness της εταιρείας με προνομιακό ασφάλιστρο.

Περισσότερες πληροφορίες: 210 9477376, 210 9477285, www.ydrogios.gr

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ μίλησε σε πανελλήνια ενημερωτική συνάντηση για τη νόσο
Γιορτάζεται ετησίως στις 7 Απριλίου






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη