Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Επίσκεψη φοιτητών του ΕΚΠΑ/MBA στην Boehringer Ingelheim Ελλάς

14/6/2022 12:46:14 πμ
Ενημερώθηκαν για τον τρόπο που δραστηριοποιείται μια κορυφαία καινοτόμος φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ζητήματα σχετικά με την καινοτομία, τις κλινικές μελέτες, τη διαφάνεια και την αειφόρο ανάπτυξη συζήτησε ομάδα φοιτητών του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων του ΕΚΠΑ, στο πλαίσιο προγραμματισμένης επίσκεψης στην εταιρεία-μέλος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Boehringer Ingelheim Ελλάς. Στη συνάντηση συμμετείχαν συνολικά 25 φοιτητές, συνοδευόμενοι από έναν καθηγητή και από δύο εκπροσώπους του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, ενώ στις εγκαταστάσεις της εταιρείας τους υποδέχθηκε ο Διευθυντής Επικοινωνίας Μανώλης Μιτάκης.

Η ανωτέρω πρωτοβουλία είχε στόχο την ενημέρωση των μεταπτυχιακών φοιτητών του ΕΚΠΑ στην «πρώτη γραμμή» της αγοράς από την Boehringer Ingelheim Ελλάς για τον τρόπο που δραστηριοποιείται μια κορυφαία καινοτόμος φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα. 

Με αφορμή την ανωτέρω επίσκεψη, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Boehringer Ingelheim Ελλάς και Μέλος του Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, δήλωσε: «Η Boehringer Ingelheim ανήκει στις 100 πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο και είναι χαρά μας να συμβάλλουμε στην ενίσχυση της βιωματικής εμπειρίας των φοιτητών των Ελληνικών Πανεπιστημίων ως προς τη γνωριμία τους με τον κόσμο της καινοτομίας στο χώρο του φαρμάκου. Αποτελεί καθήκον μας να συμβάλλουμε στο brain gain, συνδέοντας τον ακαδημαϊκό χώρο με την αγορά και ενδυναμώνοντας τις μεταξύ τους συνέργειες. Η συμβολή του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου στον τομέα αυτόν είναι σημαντική. Εκπροσωπώντας, μέσω του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, τις Γερμανικές εταιρείες Υγείας στην Ελλάδα, σας μεταφέρω τη θέλησή μας να βοηθήσουμε τους σημερινούς φοιτητές να αποκτήσουν, σήμερα, πρόσβαση στη γνώση για την καινοτομία του αύριο».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

‘Αμεση και ισότιμη πρόσβαση των πολιτών σε καινοτόμες θεραπείες ζητούν οι Ενώσεις Ασθενών
Ανακοινώσεις στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας»






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος