Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Επικίνδυνα προϊόντα στο διαδίκτυο

20/7/2010
Δελτία Τύπου του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.)
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) ανακοινώνει ότι, όπως προκύπτει από ενημέρωση μέσω του συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης για τα τρόφιμα:

  • Το προϊόν NEOSINA caps (παρασκευαστής: Nano GmbH bzw.Thone GmbH, Γερμανίας), το οποίο δεν είναι γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ. και πιθανώς διακινείται στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου, περιέχει τη μη επιτρεπόμενη ουσία Clinoptinoline.
  • Το προϊόν Alive Whole Food Energizer (παρασκευαστής: Natures Way Products,Inc, USA), το οποίο δεν είναι γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ. και πιθανώς διακινείται στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου, περιέχει τη μη επιτρεπόμενη ουσία Coriolus Versicolor.
  • Το προϊόν NOVEDEX XT 60caps (παρασκευαστής: GASPARI Nutrition, USA), το οποίο δεν είναι γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ. και πιθανώς διακινείται στην Ελλάδα μέσω διαδικτύου, περιέχει την μη επιτρεπόμενη ουσία Androstenedione, που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην υγεία.
Eφιστάται η προσοχή των καταναλωτών ώστε σε περίπτωση που έρθει στη κατοχή τους προϊόν με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον Ε.Ο.Φ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πελετίδη κλημεντίδης πρόσβαση φάκελοι υγείας ψηφιακός μετασχηματισμός
Και νέες θεραπείες για την άπνοια






Σχετικά άρθρα

Φαρμακεία: Ελληνική δημοσίευση δείχνει τον δρόμο της ψηφιακής τους μετάβασης
Πελετίδη κλημεντίδης πρόσβαση φάκελοι υγείας ψηφιακός μετασχηματισμός
Αναθεωρείται ο Οδηγός Σπουδών Φαρμακευτικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών
Με τη συμβολή της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών
Οι βασικοί τομείς απασχόλησης των φαρμακοποιών
Σύμφωνα με ανάλυση της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών