Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Επενδύει στα εισπνεόμενα φάρμακα η Pfizer

14/2/2008
Νέα μονάδα παρασκευής εισπνεόμενων προϊόντων ετοιμάζει η εταιρεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Την πρόθεσή της να δημιουργήσει μεγάλη μονάδα παρασκευής εισπνεόμενων φαρμάκων για την αντιμετώπιση τόσο αναπνευστικών προβλημάτων όσο και άλλων παθήσεων, ανακοίνωσε η Pfizer.

Η νέα βιομηχανική μονάδα πρόκειται να δημιουργηθεί στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Φαμπουάζ της Γαλλίας, θα κοστίσει γύρω στα 130 εκατομμύρια €, υπολογίζεται να απασχολεί προσωπικό 440 ατόμων και εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμη σε 5 χρόνια. Οι εργασίες κατασκευής αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο (2008).

Με την κίνησή της αυτή η Pfizer δείχνει τη σταθερή πεποίθησή της στις θεραπευτικές και εμπορικές δυνατότητες των εισπνεόμενων μορφών φαρμάκων, παρά το γεγονός της περσινής απόσυρσής της από τη διάθεση του εισπνεόμενου αντιδιαβητικού Exubera, λόγω της μειωμένης ανταπόκρισης των καταναλωτών και των επαγγελματιών υγείας.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Θα αγγίξουν τα 288 δισ. δολάρια την επόμενη 8ετία






Σχετικά άρθρα

MSD Ελλάδος: Τρεις διακρίσεις στα Internal Communication & Employee Engagement Awards 2025
Έλαβε χρυσό, αργυρό και χάλκινο βραβείο
Gerolymatos International: Παρουσία με επιστημονικό αποτύπωμα στο 58ο Πανελλήνιο Οφθαλμολογικό Συνέδριο
Με τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της Οφθαλμολογίας