Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Επανεκλέχτηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης στον Φ.Σ. Αιτωλοακαρνανίας

27/11/2025 3:33:08 μμ
«Η εμπιστοσύνη των συναδέλφων μού δίνει τη δύναμη να συνεχίσω», δήλωσε ο ίδιος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με ισχυρή εντολή και αυξημένα ποσοστά επανεξελέγη Πρόεδρος του Φ.Σ Αιτωλοακαρνανίας ο Θανάσης Παπαθανάσης, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη των φαρμακοποιών του νομού στο πρόσωπό του και στο έργο του.

 

Στις εκλογές, ο συνδυασμός «Ενωμένοι Φαρμακοποιοί» εξασφάλισε και τις 9 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ για την αντιπροσωπεία στον ΠΦΣ ο ίδιος κατέλαβε την πρώτη θέση με τεράστια πλειοψηφία και ο συνδυασμός του 2 από τους 3 αντιπροσώπους.

 

Ο Θ. Παπαθανάσης δήλωσε: «Η ευθύνη είναι μεγάλη. Η εμπιστοσύνη των συναδέλφων μού δίνει τη δύναμη να συνεχίσω να τους υπηρετώ και να τους εκπροσωπώ με ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση και πάθος. Προχωρούμε ενωμένοι, με σχέδιο, για έναν Σύλλογο πιο ισχυρό, πιο σύγχρονο και πάντα δίπλα στον φαρμακοποιό και στην κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας που υπηρετούμε».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ανακοινώθηκαν οι 7 συνδυασμοί και οι 59 υποψήφιοι
Έως τις 26/05 οι δηλώσεις υποψηφίων και συνδυασμών






Σχετικά άρθρα

Πώς θα γίνει η αποπληρωμή των συνταγών του «Προλαμβάνω»
Ο ΠΦΣ ενημερώνει για τους λόγους της καθυστέρησης
Κάλεσμα προέδρου ΔΣ Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης φαρμακοποιών
Η Σοφία Κλοκώνη αναλύει τους λόγους να το επιλέξετε
Peifasyn Academy: Νέο live webinar για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου
Με θέμα τον μετεωρισμό και τις λειτουργικές διαταραχές του εντέρου
Σημαντική ανάπτυξη στα γαληνικά φάρμακα
Σύμφωνα με έκθεση για τη βρετανική αγορά