Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


ΕΟΦ: Νέες προτεινόμενες τιμές για τα ΜΗΣΥΦΑ

12/4/2018 12:18:17 μμ
Σε διαβούλευση για τις τελικές τιμές καλεί τις φαρμακευτικές εταιρείες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Νέες προτεινόμενες τιμές (πατήστε εδώ) για τα Μη Συνταγογραφούμενα Φάρμακα δημοσίευσε ο ΕΟΦ στην ιστοσελίδα του, δίνοντας στις εταιρείες τη δυνατότητα διαβούλευσης για τις τελικές τιμές που αναμένεται να λάβουν.

 

Όπως σημειώνεται «όσοι Κάτοχοι 'Αδειας Κυκλοφορίας (ΚΑΚ) επιθυμούν να διατυπώσουν παρατηρήσεις, να συμπληρώσουν το σχετικό πίνακα (δείτε εδώ) και να τον αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση pricelist_newdrugs@eof.gr, με την ένδειξη: «Παρατηρήσεις – Ανατιμολόγηση ΜΗΣΥΦΑ Ιανουάριος 2018», έως και την Τρίτη 17-04-2018.

Τέλος όσοι ΚΑΚ επιθυμούν να διατυπώσουν παρατηρήσεις και να υποστηρίξουν τις θέσεις τους τεκμηριωμένα ή να καταθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία, έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν στο Τμήμα Τιμολόγησης, στον 2ο όροφο, τις ημέρες Πέμπτη 19-04-2018 και Παρασκευή 20-04-2018.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Τις κατηγορεί για αντι-ανταγωνιστικές πρακτικές
Θα πρέπει να συνταγογραφούνται από όλους τους παθολόγους






Σχετικά άρθρα

Γιατί καθυστερούν τα ΦΥΚ στα φαρμακεία;
Ρεπορτάζ του f.daily για το πώς εξελίσσονται οι συζητήσεις
Αδ. Γεωργιάδης: Δύο μέτρα για τη φαρμακευτική δαπάνη και το clawback
Ανακοινώθηκαν στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΠΕΦ
FDA: Ζητά αλλαγή στα ΦΟΧ των αντιγριπικών εμβολίων
Για να προστεθεί η μικρή πιθανότητα ακίνδυνων πυρετικών σπασμών στα παιδιά