Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Έναρξη εκπαιδευτικού προγράμματος για τους πάσχοντες από Σακχαρώδη Διαβήτη

2/2/2023 7:23:43 μμ
Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Την έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος για τους πάσχοντες από Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2 και τους φροντιστές τους σε τρεις πόλεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ).

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στις πόλεις Καλαμάτα, Σπάρτη και Τρίπολη.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει Επιστημονικές Διημερίδες και διήμερα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια, υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο: «Επιχορήγηση για την ανάπτυξη προτύπου μοντέλου ποιότητας στην αγωγή υγείας, αυτοφροντίδα - μακροχρόνια φροντίδα ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη», το οποίο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020» και υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 210 5201474.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η προϋπόθεση για την αποζημίωση των φαρμακείων
Η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ χαιρετίζει τη στροφή του Οργανισμού προς την παροχή υπηρεσιών






Σχετικά άρθρα

Παχυσαρκία: Μια πολύπλοκη νόσος που χρειάζεται ολιστική αντιμετώπιση
Γράφει η Κατερίνα Μπαρμπαγιάννη MD, MSc, Παθολόγος με εξειδίκευση στον Σακχαρώδη Διαβήτη, Medical Advisor Φαρμασέρβ-Λίλλυ
Νέο point-of-care τεστ για τον κοκκύτη θα κυκλοφορήσει η Roche
Εγκρίθηκε σε Ε.Ε. και ΗΠΑ
Η παχυσαρκία ως χρόνια νόσος: Από το στίγμα στη θεραπεία με νέα εργαλεία
Γράφει ο Σπυρίδων Καρράς, Ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ