Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Ένα μήνα θα καθυστερήσει η έκδοση της θετικής λίστας

23/7/2015 10:25:12 πμ
Λόγω πολυάριθμων ενστάσεων από τις φαρμακευτικές εταιρείες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Τόσες πολλές είναι οι ενστάσεις των φαρμακευτικών εταιρειών στη Θετική Λίστα φαρμάκων, ώστε η δημοσίευσή της δεν αναμένεται σύντομα.


Αν και η Επιτροπή Ενστάσεων Θετικής λίστας είχε σκοπό να συνεδριάσει αύριο, Παρασκευή 24/7, τα αιτήματα για διορθώσεις τιμών δεν σταματούν να καταφτάνουν στα γραφεία του Ε.Ο.Φ., οπότε είναι αδύνατον να οργανωθεί η επιτροπή σε τόσο λίγο χρόνο.


Η συνεδρίαση αναβάλλεται για ένα μήνα, δηλαδή για τις 27 & 28 Αυγούστου 2015 και ώρα 9.00π.μ., αλλά τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Ε.Ο.Φ. ότι οι φαρμακευτικές εταιρίες μπορούν να στέλνουν τις ενστάσεις τους έως την Πέμπτη 23/7.

 


Σημειωτέον ότι ήδη περισσότερες από 32 φαρμακευτικές εταιρείες έχουν καταθέσει αιτήματα ενστάσεων για τουλάχιστον 45 σκευάσματα.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τη λίστα του ΕΟΦ
Με κορυφαίους διεθνείς ομιλητές και πρακτικές λύσεις ESG για βιώσιμες, καινοτόμες και υπεύθυνες φαρμακευτικές επιχειρήσεις






Σχετικά άρθρα

Επιδεινώνονται οι ελλείψεις φαρμάκων
Σύμφωνα με τη λίστα του ΕΟΦ
Ευρεία σύσκεψη για ΦΥΚ
Συνεχίζονται οι εικόνες ντροπής σε φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ
ΕΟΦ: Προσοχή στον διαχωρισμό συμπληρωμάτων διατροφής και φαρμάκων φυτικής προέλευσης
Ο Οργανισμός υπενθυμίζει τη νομοθεσία για την προϊοντική αυτή κατηγορία