Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Emirates Sky Cargo: Επεκτείνει τις υποδομές της για τη φύλαξη και μεταφορά εμβολίων COVID-19

26/7/2021 3:47:44 μμ
Βελτιώνει τη διαχείριση της φαρμακευτικής ψυχρής αλυσίδας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Emirates Sky Cargo βελτιώνει τη διαχείριση της φαρμακευτικής ψυχρής αλυσίδας των εμβολίων στο Ντουμπάι με την επέκταση του υπάρχοντος, πλήρως αυτοματοποιημένου χώρου που διαθέτει στις ευρωπαϊκά πιστοποιημένες εγκαταστάσεις της στο Διεθνή Αερολιμένα στο Ντουμπάι.

Σύμφωνα με το alphanews.live της Κύπρου, ο διευρυμένος χώρος θα προσφέρει 2.600 τ.μ. επιπλέον περιβάλλοντος ελεγχόμενης θερμοκρασίας (2-25 βαθμούς Κελσίου) για την αποθήκευση και τη διαχείριση εμβολίων και άλλων φαρμακευτικών προϊόντων. Η επέκταση είναι ικανή να στεγάσει 60- 90 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων και θα βοηθήσει στην κάλυψη της αυξανόμενης ζήτησης για μεταφορά εμβολίων COVID-19.

Οι εγκαταστάσεις έχουν κατασκευαστεί με την πιστοποίηση ορθών πρακτικών διανομής και έχουν ενισχύσει τη θέση του αερομεταφορέα ως ηγέτη της βιομηχανίας στις αεροπορικές μεταφορές φαρμακευτικών προϊόντων. 

Σημειώνεται ότι η Emirates Sky Cargo έχει ήδη μεταφέρει πάνω από 75 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων COVID-19 με περισσότερες από 250 πτήσεις και σε περισσότερους από 60 προορισμούς από τα τέλη του 2020. Εκτός από τις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις της, 20.000 τμ. με υποδομή ψυχρής αλυσίδας διαθέτει και ένα στόλο από 50 Cool Dollys αφιερωμένα για φαρμακευτικά προϊόντα.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η Λίλιαν Ατσάλη, Παθολόγος - Λοιμωξιολόγος, Αναπληρώτρια Διευθύντρια ΓΆ Παθολογικής Κλινικής του Metropolitan General εξηγεί πώς λειτουργούν
«Δεν υπάρχει συσχέτιση» αποφάνθηκε η επιτροπή PRAC






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος