Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ELPEN: Σταθερή δέσμευση η ενίσχυση της απασχόλησης

8/2/2024 12:16:45 πμ
Η φαρμακοβιομηχανία συμμετείχε σε δύο σημαντικές διοργανώσεις
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ELPEN στηρίζει διαχρονικά δράσεις που προωθούν την ενίσχυση της απασχόλησης μέσω της άμεσης σύζευξης εταιρειών και υποψηφίων. Στο πλαίσιο αυτό, είχε δυναμική παρουσία σε δύο σημαντικές διοργανώσεις που υλοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, τις «Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ» και το «Digital Business Day». 


Ειδικότερα, η εταιρεία συμμετείχε στην εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» του ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) που πραγματοποιήθηκε στις 26 & 27 Ιανουαρίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Περισσότεροι από 400 ενδιαφερόμενοι για εργασία ή διαφορετική επαγγελματική ευκαιρία επισκέφθηκαν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της εταιρείας, λαμβάνοντας εκτενή ενημέρωση για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην ELPEN, αλλά και για τη συνολική δραστηριότητα του κλάδου της φαρμακοβιομηχανίας. Καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης τα στελέχη από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας συνομίλησαν με τους υποψηφίους, αναζητώντας τα άτομα με το κατάλληλο προφίλ για τη στελέχωση των δομών της ELPEN το επόμενο χρονικό διάστημα. 


Επιπλέον, η ELPEN διοργάνωσε για 3η συνεχή χρονιά το Digital Business Day με τη συμμετοχή στελεχών από διαφορετικά τμήματα της εταιρείας. Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας της ELPEN με το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας». Η διεξαγωγή της προσφέρει τη δυνατότητα στους νέους μέχρι 30 ετών, αποφοίτους και φοιτητές, να γνωρίσουν τις επιχειρήσεις της επιλογής τους, να λάβουν γνώση για τη δραστηριότητά τους και να δικτυωθούν με τα στελέχη τους.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας
Ανακοινώσεις στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας»






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών