Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

ELPEN: Σταθερή δέσμευση η ενίσχυση της απασχόλησης

8/2/2024 12:16:45 πμ
Η φαρμακοβιομηχανία συμμετείχε σε δύο σημαντικές διοργανώσεις
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ELPEN στηρίζει διαχρονικά δράσεις που προωθούν την ενίσχυση της απασχόλησης μέσω της άμεσης σύζευξης εταιρειών και υποψηφίων. Στο πλαίσιο αυτό, είχε δυναμική παρουσία σε δύο σημαντικές διοργανώσεις που υλοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα, τις «Ημέρες Καριέρας ΔΥΠΑ» και το «Digital Business Day». 


Ειδικότερα, η εταιρεία συμμετείχε στην εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας» του ΔΥΠΑ (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) που πραγματοποιήθηκε στις 26 & 27 Ιανουαρίου 2024 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Περισσότεροι από 400 ενδιαφερόμενοι για εργασία ή διαφορετική επαγγελματική ευκαιρία επισκέφθηκαν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της εταιρείας, λαμβάνοντας εκτενή ενημέρωση για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην ELPEN, αλλά και για τη συνολική δραστηριότητα του κλάδου της φαρμακοβιομηχανίας. Καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης τα στελέχη από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας συνομίλησαν με τους υποψηφίους, αναζητώντας τα άτομα με το κατάλληλο προφίλ για τη στελέχωση των δομών της ELPEN το επόμενο χρονικό διάστημα. 


Επιπλέον, η ELPEN διοργάνωσε για 3η συνεχή χρονιά το Digital Business Day με τη συμμετοχή στελεχών από διαφορετικά τμήματα της εταιρείας. Η συγκεκριμένη δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας της ELPEN με το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας». Η διεξαγωγή της προσφέρει τη δυνατότητα στους νέους μέχρι 30 ετών, αποφοίτους και φοιτητές, να γνωρίσουν τις επιχειρήσεις της επιλογής τους, να λάβουν γνώση για τη δραστηριότητά τους και να δικτυωθούν με τα στελέχη τους.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για τον ένα χρόνο μετά το εγκληματικό δυστύχημα των Τεμπών
Η Ομοσπονδία ζητά εξηγήσεις και να ακολουθήσει ΕΔΕ για όσους εμπλέκονται


Σχετικά άρθρα

Αδ. Γεωργιάδης: Στόχος μας η Ελλάδα να γίνει εξαγωγική χώρα για τη φαρμακευτική κάνναβη
Δηλώσεις με αφορμή την εκδήλωση της Lavipharm για την κυκλοφορία του πρώτου ελληνικού συνταγογραφούμενου σκευάσματος φαρμακευτικής κάνναβης
Allergan Aesthetics: Νέο εταιρικό website www.allerganaesthetics.gr
Αναδεικνύει τη φιλοσοφία της, συνώνυμη με την επιστημονική έρευνα και την καινοτομία
Εργασία με νόημα: «Ψυχολογικό εισόδημα» για το Ανθρώπινο Δυναμικό
Από τον συγγραφέα και expert Οργανωσιακής Ψυχολογίας Dr Nico Rose στην κεντρική σκηνή του Future of Work Conference
RAFARM: 50 χρόνια πρωτοπορίας, εξέλιξης και συνεισφοράς
Η εταιρεία καθιερώνει την ετήσια Δωρεά Ν. Ρασσιάς