Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ELPEN: Πρωταθλητής Ευρώπης για 2η φορά ο Ανδρέας Βαζαίος

11/11/2021 7:23:11 μμ
Αποτελεί τον επίσημο πρεσβευτή του almora PLUS® SPORT
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Πρωταθλητής Ευρώπης αναδείχθηκε για 2η φορά ο Ανδρέας Βαζαίος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκε από τις 2 έως τις 7 Νοεμβρίου 2021 στο Καζάν. Ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής της κολύμβησης ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο των μεταλλίων και τις εντυπώσεις κέρδισε πετυχαίνοντας εξαιρετικές επιδόσεις στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης 25αρας πισίνας του Καζάν.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα μεικτής ατομικής και το Ασημένιο στα 100 μέτρα μεικτής ατομικής κολύμβησης. Τα 8 μετάλλια που έχει πλέον συγκεντρώσει ο Ανδρέας Βαζαίος από το 2015 μέχρι και σήμερα τον καθιστούν τον πιο επιτυχημένο Έλληνα κολυμβητή σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 25αρας πισίνας. Ο Ανδρέας Βαζαίος αποτελεί τον επίσημο πρεσβευτή του almora PLUS® SPORT της ELPEN, το οποίο εμπιστεύεται για τη σωστή ενυδάτωσή του οργανισμού του, αναπληρώνοντας τους χαμένους ηλεκτρολύτες μετά τις απαιτητικές προπονήσεις και τους αγώνες.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Περισσότεροι από 400 συμμετέχοντες στο εκπαιδευτικό σεμινάριο του Ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ και των ΣΥ.ΦΑ. Νότιας Πελοποννήσου και Έβρου
Η φαρμακοβιομηχανία συμμετείχε σε δύο σημαντικές διοργανώσεις






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα