Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

Π. Ζαρογουλίδης: Αποκαλυπτικά συμπεράσματα για τη χρήση στατινών στην Ελλάδα
Αποτυπώνονται σε πρόσφατη Φαρμακοεπιδημιολογική Μελέτη

ELPEN: Περισσότεροι από 1.000 υποψήφιοι στην Ημέρα Καριέρας στην Κερατέα

23/6/2025 4:49:18 μμ
Η εταιρεία σχεδιάζει περισσότερες από 150 προσλήψεις
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Περισσότεροι από 1.000 υποψήφιοι από την τοπική κοινωνία συμμετείχαν στην Ημέρα Καριέρας που διοργάνωσε η ELPEN στις 14/06/2025, με στόχο τη στελέχωση του νέου εργοστασίου της στην Κερατέα Αττικής.


Κατά τη διεξαγωγή της συγκεντρώθηκε ένας σημαντικός αριθμός βιογραφικών και πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 1.000 προκαταρκτικές συνεντεύξεις για πλήθος θέσεων εργασίας. H ELPEN απασχολεί σήμερα περισσότερους από 300 εργαζόμενους στο νέο εργοστάσιό της στην Κερατέα, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου σχεδιάζει περισσότερες από 150 προσλήψεις για την περαιτέρω στελέχωση των δομών του. 


Ο Διευθυντής Ανθρωπίνου Δυναμικού της εταιρείας, Δημήτρης Οικονομίδης σχολίασε σχετικά: «Για την ELPEN η επένδυση στο μέλλον είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό. […] Για εμάς, αποτελεί προτεραιότητα η στελέχωση των νέων επενδύσεών μας με ανθρώπινο δυναμικό από την τοπική κοινωνία που δραστηριοποιούμαστε».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Δημιουργώντας δύο αίθουσες STEM σε σχολεία της Θράκης
Για τη στήριξη start-ups του κλάδου της υγείας






Σχετικά άρθρα

Bayer Ελλάς: Impact Report 2024
Η εταιρεία υποστηρίζει με συνέπεια τη δέσμευσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη
Vitabiotics: Ενδέχεται να εξαγοραστεί από ινδική φαρμακευτική εταιρεία
Η συμφωνία υπολογίζεται στο 1 δισ. λίρες