Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ELPEN - Ομάδα Αιγαίου: Μια σπουδαία πορεία 22 χρόνων

6/6/2022 3:18:29 πμ
H βελτίωση της ποιότητας ζωής όσων ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές βασικός πυλώνας ΕΚΕ της εταιρείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Είκοσι δύο χρόνια σταθερής και διακριτικής προσφοράς στους κατοίκους των μικρών και ακριτικών νησιών συμπληρώνει φέτος η σύμπραξη της ELPEN με την «Ομάδα Αιγαίου». Πρόκειται για μια σημαντική συνεργασία που έχει αποδώσει σπουδαίους καρπούς για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων. 

Στο πλαίσιο της φετινής συμμετοχής της στον 28ο Διάπλου του Αιγαίου Πελάγους, από τις 5-15 Μαΐου, η εταιρεία προσέφερε στο Περιφερειακό Ιατρείο Φούρνων ένα βιοχημικό αναλυτή για τη διενέργεια αιματολογικών εξετάσεων στους κατοίκους του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της μακροχρόνιας αυτής σύμπραξης, η ELPEN έχει στηρίξει ένα μεγάλο αριθμό δράσεων, όπως τη δημιουργία παιδικής χαράς στην Ανάφη, τη χρηματοδότηση εργασιών για την εγκατάσταση φίλτρου αντίστροφης ώσμωσης νερού στη Θύμαινα και την υδροδότηση της Κεραμειδούς. Η εταιρεία έχει επίσης προσφέρει εξοπλισμό για το αγροτικό ιατρείο του Κουφονησίου, της Ηρακλειάς και της Αστυπάλαιας, καθώς επίσης και εκπαιδευτικό υλικό για τα σχολεία των μικρών ακριτικών νησιών του Αιγαίου. Επιπλέον, έχει καλύψει το κόστος εργαστηριακών εξετάσεων για κατοίκους μικρών και ακριτικών νησιών, ενώ την περυσινή χρονιά, η ELPEN προσέφερε rapid tests για την Covid-19 στους κατοίκους των νησιών Φούρνοι, Θύμαινα, Αγαθονήσι, Αρκιοί, Λειψοί, Πάτμος, Κίναρος, Αμοργός, Φολέγανδρος και Κουφονήσι.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρονών παρουσίας και συνολικής προσφοράς
Έκρηξη επενδύσεων και νέων εργοστασίων των φαρμακευτικών εταιρειών στην περιοχή






Σχετικά άρθρα

Οι στρατηγικές εμβολιασμού στα φαρμακεία το θέμα Συνόδου στη Χάγη
Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί