Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ELPEN: Ο Δρ. Δημήτρης Ηλιόπουλος επισκέφτηκε το Πάρκο Βιοτεχνολογίας στα Σπάτα

3/4/2022 10:56:44 μμ
Όραμά του να εξελιχθεί σε ένα ισχυρό επιστημονικό hub σε ευρωπαϊκό επίπεδο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το εργοστάσιο της ELPEN στο Πικέρμι και το υπό κατασκευή Πάρκο Βιοτεχνολογίας της εταιρείας στα Σπάτα επισκέφτηκε ο διακεκριμένος Έλληνας επιστήμονας Δρ. Δημήτρης Ηλιόπουλος, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει οι δύο πλευρές.

H ELPEN έχει αναθέσει στον Δρ. Ηλιόπουλο τη θέση του Προέδρου της ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής του Πάρκου Βιοτεχνολογίας, η οποία θα απαρτίζεται από επιφανείς επιστημονικές προσωπικότητες υψηλής εξειδίκευσης και διεθνούς αναγνώρισης, ενώ συνολικά για τη στελέχωση του νέου Πάρκου θα αξιοποιηθεί το επιστημονικό δυναμικό της χώρας.

Ο Δρ. Ηλιόπουλος δήλωσε: «Επισκέφτηκα τις εγκαταστάσεις της ELPEN στο Πικέρμι και τα Σπάτα. Είχα την ευκαιρία να δω από κοντά τα τμήματα της εταιρείας και το έργο τους, να συνομιλήσω με τα στελέχη, καθώς και να ενημερωθώ για την πρόοδο των εργασιών. Στο Πάρκο Βιοτεχνολογίας, εκτός των άλλων, δημιουργείται –για πρώτη φορά στη χώρα μας– μια θερμοκοιτίδα βιοτεχνολογίας, η οποία θα επιτρέπει σε νέους επιστήμονες να μπουν στον επιχειρηματικό στίβο και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα ως νεοφυείς επιχειρήσεις. Το όραμά μας είναι να εξελιχθεί σε ένα ισχυρό ερευνητικό και παραγωγικό επιστημονικό hub σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εταιρεία επικοινώνησε τις μεγάλες αλλαγές που έχει υλοποιήσει στα προϊόντα της






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών