Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

ELPEN: Ο Δρ. Δημήτρης Ηλιόπουλος επισκέφτηκε το Πάρκο Βιοτεχνολογίας στα Σπάτα

3/4/2022 10:56:44 μμ
Όραμά του να εξελιχθεί σε ένα ισχυρό επιστημονικό hub σε ευρωπαϊκό επίπεδο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Το εργοστάσιο της ELPEN στο Πικέρμι και το υπό κατασκευή Πάρκο Βιοτεχνολογίας της εταιρείας στα Σπάτα επισκέφτηκε ο διακεκριμένος Έλληνας επιστήμονας Δρ. Δημήτρης Ηλιόπουλος, στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχουν αναπτύξει οι δύο πλευρές.

H ELPEN έχει αναθέσει στον Δρ. Ηλιόπουλο τη θέση του Προέδρου της ανεξάρτητης Επιστημονικής Επιτροπής του Πάρκου Βιοτεχνολογίας, η οποία θα απαρτίζεται από επιφανείς επιστημονικές προσωπικότητες υψηλής εξειδίκευσης και διεθνούς αναγνώρισης, ενώ συνολικά για τη στελέχωση του νέου Πάρκου θα αξιοποιηθεί το επιστημονικό δυναμικό της χώρας.

Ο Δρ. Ηλιόπουλος δήλωσε: «Επισκέφτηκα τις εγκαταστάσεις της ELPEN στο Πικέρμι και τα Σπάτα. Είχα την ευκαιρία να δω από κοντά τα τμήματα της εταιρείας και το έργο τους, να συνομιλήσω με τα στελέχη, καθώς και να ενημερωθώ για την πρόοδο των εργασιών. Στο Πάρκο Βιοτεχνολογίας, εκτός των άλλων, δημιουργείται –για πρώτη φορά στη χώρα μας– μια θερμοκοιτίδα βιοτεχνολογίας, η οποία θα επιτρέπει σε νέους επιστήμονες να μπουν στον επιχειρηματικό στίβο και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα ως νεοφυείς επιχειρήσεις. Το όραμά μας είναι να εξελιχθεί σε ένα ισχυρό ερευνητικό και παραγωγικό επιστημονικό hub σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο αντιπρόεδρος του Φ.Σ. Αττικής προτείνει μια άλλη λογική εκπροσώπησης
Στις 24 Ιουλίου η δεύτερη συνέλευση για την εκλογή πρόεδρου






Σχετικά άρθρα

Bristol Myers Squibb: Δημιουργεί νέα spin-off εταιρεία
Με 5 φάρμακα για αυτοάνοσα νοσήματα στο χαρτοφυλάκιό της
Συνεργασία-ορόσημο μεταξύ της ελληνικής Rafarm και της Cleveland Clinic
Με αντικείμενο την ανάπτυξη μιας νέας θεραπείας των ουλών κερατοειδούς
H YOUTH LAB. στα Duty Free των Αθηνών, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου
Μια νέα, Travel Retail εποχή ξεκινά για το ελληνικό brand δερμοκαλλυντικών
GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals