Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Εκτός ΟΚΑΝΑ η Μαλλιώρη

19/12/2013 1:34:56 μμ
Στο εισαγγελέα η υπόθεση του Οργανισμού με τα εξαφανισμένα τιμολόγια
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Αποδεκτή έκανε το πρωί ο υπουργός Υγείας, την παραίτηση της προέδρου του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών Μένης Μαλλιώρη.


Εντωμεταξύ, η υφυπουργός Υγείας, κα Ζέττα Μ. Μακρή, συναντήθηκε νωρίτερα με τον Εθνικό Συντονιστή Καταπολέμησης της Διαφθοράς, Ιωάννη Τέντε.Η κα Μακρή ζήτησε τη συνάντηση αυτή για να ενημερώσει τον κ. Ιωάννη Τέντε, για τα θέματα που αφορούν στον ΟΚΑΝΑ, αλλά και για θέματα γενικότερης πολιτικής κατά της διαφθοράς στον τομέα της Υγείας.


Ο κ. Τέντες, υπεύθυνος εκ του αξιώματός του για επιτελικό χειρισμό αναλόγων υποθέσεων, υπέδειξε, εφόσον είναι ώριμη διοικητικά η υπόθεση του ΟΚΑΝΑ, να απευθυνθεί η Υφυπουργός κα Μακρή στον αρμόδιο για το οικονομικό έγκλημα και τη διαφθορά αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος και θα επιληφθεί των σχετικών καταγγελιών.

 

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο Χώρο Εποπτευόμενης Χρήσης «STEKI 46» του ΟΚΑΝΑ






Σχετικά άρθρα

ΙΦΕΤ: Διασφαλίζει την πλήρη πρόσβαση των ασθενών στο αντιβιοτικό τριμεθοπρίμης/σουλφομεθοξαζόλης
Τα νοσηλευτικά ιδρύματα και οι φαρμακαποθήκες προμηθεύονται τις απαιτούμενες ποσότητες
Ευρωκοινοβούλιο: Ψηφίστηκε ο Νόμος περί Κρίσιμων Φαρμάκων
Στοχεύει στη μείωση των ελλείψεων
Γιατί καθυστερούν τα ΦΥΚ στα φαρμακεία;
Ρεπορτάζ του f.daily για το πώς εξελίσσονται οι συζητήσεις
Αδ. Γεωργιάδης: Δύο μέτρα για τη φαρμακευτική δαπάνη και το clawback
Ανακοινώθηκαν στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΠΕΦ