Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Εκπαιδευτικά σεμινάρια προσωπικού των φαρμακείων-μελών της Active Health

1/10/2007
Τώρα και σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Από τα εκπαιδευτικά σεµινάρια προσωπικού των φαρµακείων-µελών της Active Health στη Θεσσαλονίκη


Από τα εκπαιδευτικά σεµινάρια προσωπικού των φαρµακείων-µελών της Active Health στα Τρίκαλα

Η Active Health στο πλαίσιο των ενεργειών της για την ενίσχυση των υπηρεσιών του φαρµακείου, καθώς και την ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή, συνεχίζει τα εκπαιδευτικά σεµινάρια, σε συνεργασία µε το Πανεπιστήµιο Carla, όσον αφορά τις τεχνικές πωλήσεων και την εξυπηρέτηση του πελάτη.

Έχοντας «αφουγκραστεί» λοιπόν τις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού, η Active Health οργάνωσε και τοπικά σεµινάρια σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα, για την εκπαίδευση του προσωπικού του φαρµακείου.

Το σεµινάριο είχε µεγάλη απήχηση στο προσωπικό των φαρµακείων-µελών, γεγονός που φάνηκε από τη µεγάλη συµµετοχή τους αλλά και από την εφαρµογή του περιεχοµένου της εκπαίδευσης στην πράξη.

Η Active Health βρίσκεται κοντά στα µέλη της και κατ’ επέκταση στο προσωπικό τους, µε σεβασµό για το χρόνο τους και µε εκτίµηση για την προσπάθειά τους για συνεχή βελτίωση.

Tα φαρµακεία-µέλη της Active Health, χάρη στη συνεχή εκπαίδευσή τους, προσφέρουν τη σωστή ενηµέρωση και επιστηµονική συµβουλή, συµβάλλοντας έτσι στη µέγιστη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή στο χώρο του φαρµακείου.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Το μήνυμα του Συλλόγου με αφορμή την Εβδομάδα Εμβολιασμών
Ο αριθμός των ασθενών έχει διπλασιαστεί τα τελευταία 25 χρόνια






Σχετικά άρθρα

1ο ΣΦΕΕ Patient Think Tank Summit
Ενώσεις ασθενών, πολιτεία και φαρμακοβιομηχανία στο ίδιο τραπέζι διαλόγου
GSK: Απέσπασε δυο σημαντικές διακρίσεις στα Prix Galien Greece 2025
Επισφραγίζοντας τη δέσμευσή της στην προαγωγή της καινοτομίας
SYFA Learning & Win Medica: Επιτυχημένη η επιμορφωτική εκδήλωση για τη διακοπή του καπνίσματος
Με κεντρική ομιλήτρια τη Δήμητρα Μπουσίου-Γεροστάθη, γιατρό πνευμονολόγο
3η Εκπαιδευτική Ημερίδα Market Access for non - Market Access
Με τίτλο «Τransforming Pharma Market Access in the AI era»