Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Πολιτική φαρμάκου

τελευταία νέα


Είμαστε η 4η πιο δυστυχισμένη χώρα του κόσμου

6/6/2014 1:55:48 μμ
Ο ήλιος και η θάλασσα δεν αρκούν για να διώξουν το θυμό και τη λύπη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Η Ελλάδα της κρίσης κατακτά μία θέση στη λίστα με τις 10 πιο «δυστυχισμένες χώρες του κόσμου»! Συγκεκριμένα, έπειτα από πρόσφατη έρευνα της εταιρείας δημοσκοπήσεων «Gallup» η χώρα μας έρχεται τέταρτη στη λίστα, αφήνοντας πίσω τη Συρία του εμφυλίου πολέμου και μόλις μία θέση μετά την Αίγυπτο των αναταραχών και των πραξικοπημάτων.

Πρώτο στη λίστα έρχεται το Ιράν. Δεύτερο είναι το Ιράκ και ακολουθούν Αίγυπτος, Ελλάδα, Συρία, Σιέρα Λεόνε, Κύπρος, Κατεχόμενα (σ.σ. στον κατάλογο τα Κατεχόμενα αναφέρονται ως Βόρεια Κύπρος- Northern Cyprus), Καμπότζη και δέκατος στη λίστα είναι ο Λίβανος.

Τα αποτελέσματα της έρευνας προέκυψαν έπειτα από τις απαντήσεις που έδωσε ο κόσμος στην ερώτηση «αν την προηγούμενη μέρα είχαν νιώσει θυμό, λύπη, άγχος, σωματικό πόνο και ανησυχία». Δυστυχώς τα περισσότερα «ναι» τα έδωσαν -μεταξύ άλλων- και οι Έλληνες!

Οσον αφορά την πρωτιά του Ιράν, είναι χαρακτηριστικό ότι πριν λίγες ημέρες συνελήφθησαν έξι νεαροί επειδή ανήρτησαν στο YouTube ένα βίντεο που τους δείχνει να χορεύουν στους ρυθμούς της επιτυχίας του Αμερικανού τραγουδιστή Pharrell Williams: «Happy». Το βίντεο κλιπ έδειχνε τρεις άνδρες και τρεις γυναίκες χωρίς μαντίλα να χορεύουν στους δρόμους, μέσα σε ένα διαμέρισμα και σε ταράτσες κτιρίων της Τεχεράνης. Οι αρχές κατηγόρησαν τους έξι συλληφθέντες ότι διέπραξαν ανήθικη πράξη και τους συνέλαβαν! Με λίγα λόγια η «χαρά» και η «διασκέδαση» είναι για τους Ιρανούς λέξεις άγνωστες και σε περίπτωση που γίνουν γνωστές τιμωρούνται!

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με στόχο τις ταχύτερες διαδικασίες και την καλύτερη εξυπηρέτηση
Σύμφωνα με τη Pharmaxis Europe Limited






Σχετικά άρθρα

Ευρωκοινοβούλιο: Ψηφίστηκε ο Νόμος περί Κρίσιμων Φαρμάκων
Στοχεύει στη μείωση των ελλείψεων
Γιατί καθυστερούν τα ΦΥΚ στα φαρμακεία;
Ρεπορτάζ του f.daily για το πώς εξελίσσονται οι συζητήσεις
Αδ. Γεωργιάδης: Δύο μέτρα για τη φαρμακευτική δαπάνη και το clawback
Ανακοινώθηκαν στην εκδήλωση κοπής πίτας της ΠΕΦ
FDA: Ζητά αλλαγή στα ΦΟΧ των αντιγριπικών εμβολίων
Για να προστεθεί η μικρή πιθανότητα ακίνδυνων πυρετικών σπασμών στα παιδιά